keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Suihkuverhon uusi elämä - The new life of shower-curtain

Meillä ei oo koululla muksuille mitään suojuksia kun sotketaan, joten tänään kun asiaa pähkäiltiin keksittiin idea vanhojen suihkuverhojen ja vahakangasliinojen hyötykäytöstä. Mulla oli vanha suihkuverho vielä säilössä (sitä voi vielä tarvita.. ja niiiiiiinpä sitä tarvittiin - Mitä mä sanoin) ja ei kun tuumasta toimeen. Neljä essua siitä tuli, kanttinauhat on jämiä omista varastoista.

Shower-curtain's new life. This are for school.. we need there approns, when we do something like pottery or paintings etc. Recycling :)


Haluan myös esitellä mun uskollisen Super-Evani. Ikää on ilmeisesti enemmän ku mulla, on ollu mutsin käytössä aiemmin ja nyt se rautakuorineen palvelee mua. Hetkittäin sillä on ongelmia ajoituksen kanssa, mutta eikö itsekullakin.

This is my old and good sewing machine, Super-Eva. I think that it's older than me. My mom used it before me. Sometimes it has little probs with timing, but nobody is perfect.


Slipoveri-liivi-vihreys on tässä vaiheessa nyt. Saa nähdä mitä siitä tulee vielä...pannulappuja vai ehkä kenties pidettävä vaate. Elämme jännittäviä aikoja.

This one, well.. Colour is Very Interesting, but so shock that I like it. It's little corset-like vest and I'm not sure yet may I use it or not. But always the kettleholders are needed :).


Ärsyä on se, etten oo päässy tekemään puutöitäni, jotka on kesken. Ens viikolla on onneks iltapäivisin enemmän aikaa ja tilaisuuksia jäädä säätää, joten sillon.

It's little annoying that I haven't got time during this week to do my wooden works. I'm really waiting next week, I'M going to do something interesting..


EDIT: yritin ehkä ottaa typoja pois, mut taisin lisätä niitä.

4 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Herkullisen näköinen slipoveri-liivin (niinhän se oli)alku, upea vaate siitä ehdottomasti tulee.

KatiO kirjoitti...

Jestas!! Sä oot nopee neulomaan! Sukkelat kädet ;)

iona kirjoitti...

Nuo Wanhat rautakoneet on Aarteita, yritän aina tolkuttaa kaikille koneenhankkimista harkitseville, että etsisivät jonkin sellaisen painavan käytetyn koneen mieluummin kuin hankkivat marketista satasen kevyen rimpulan. Näin etenkin jos etsii konetta budget-ratkaisuna.

Heinäkuussa tehtiin kaverin hääpukua ja pääsin ompelemaan aidolla 60-luvun Husqvarnalla, se oli aivan mainio! Ja ompelee kuulemma tappelematta farkkujenkin päärmeet myös sivusaumojen kohdalta, jossa farkkua on helposti sen 9-12 kerrosta päällekäin (katesaumat ja...)

derea kirjoitti...

Mulla on nykysin joku Eva, suunnilleen 25v vanha ainakin, ja mä kyllä kiljun riemusta kun saan tänään tai viimeistään huomenna uuden koneen :)

Toi vihreä paita/liivi/mikä onkaan on tosi nätti! Ihanan värinen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...