maanantaina, elokuuta 07, 2006

Sukkajuttuja

first ribbItsetyytyväisyys sukkien neulomisessa katosi hetkeks eilen illalla kun pääsin toisen sukan kantalapun alkuun..Käsiala on tiukentunut paljon ekan sukan varresta ja toinen olikin sentin verran lyhyempi ja toiset kapeampi kuin ensimmäisen. Ei auttanut venyttäminen, tiukkista oli. Purkuun ja aloitus vähän rennommalla kädellä. Taas kerran puolustus sille, et pitäis tehdä sukat yhtäaikaa.

welsh heelTässä se walesilainen valmiissa sukassa (täälläkö pitäisi imuroida). Miten voikin sukan kantapäästä saada pieniä kiksejä :).. Eh, en oo uskaltanu tunnustaa tätä ääneen "normaaleille"ihmisille. Mut taitaa olla aika tulla kaapista, kun sukat meneepi saajalleen. Sukan kärjessä on sitten lisäkkeenä neula, jos joku ihmettelee mikä siellä pilkistää :).

Kasaa neulepaitoja ja muita isompia tekis mieli aloittaa, mut aina tulee eteen jotain uutta, pientä, nopeeta ja ne muka pitää tehdä ensin pois. Salaiselle ystillekin keksin juuri mukavan lahjuksen.

Hmph.
Mä teen kohta samat kuin niin moni muu ja siirryn bloggerilta pois. Ahdistaa tää jatkuva takkuaminen ja kuvien kanssa säätäminen. Sillon kun tää toimii niin ihan jees, mut kun ei toimi niin ei toimi.

5 kommenttia:

iona kirjoitti...

Tuo walesilainen menee selkeesti seuraavaksi testilistalle. Kaunis.

Vilma kirjoitti...

On kyllä siisti kantapää, pitänee itekin kokeilla tuota seuraaviin sukkiin.

Susanna kirjoitti...

Silloin kun hello takkusi ja bloggerilla ei vielä ollut kuvalatausta, latasin flickrin kautta, mikä aiheutti mulle välillä harmaita hiuksia. Sitten tuli bloggerin oma kuvalataus, mikä mun mielestä on kamala ja hidas ja heivaa tekstit aina minne sattuu niin että saa säätää hiki hatussa. Mutta samoihin aikoihin Hello lopetti takkuamisen, ja siitä lähtien olenkin käyttänyt taas sitä ilman mitään ongelmia.

Oon muuten joskus miettinyt, että mitä jos joku database jossain vaan lakkaa olemasta, niin katoaako blogin kuvatkin sen siliän tien?

Cairbre kirjoitti...

Mulla toimii blogger kuin unelma. Kuvat lataan muutenkin imageshackkiin kun niiden hallinta siellä on jotenkin yksinkertaisempaa. Hieno kantapää, pitää kans opetella!

Anonyymi kirjoitti...

Very nice site!
» » »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...