keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Kipeenäkö?

Yöllä iski kuume ja uniminen meinas jäädä tekemättä, kun selkään koski joka asennossa, iho on vieläki ihan yliherkkis ja pää vaihtunu jonku toisen kanssa.. ainaki tunne on moinen.

Raahauduin aamupäivästä apteekkiin ja nenäliinakauppaan. Samalla törmäsin uusiin Modaan ja Suureen Käsityölehteen..eh. Kumpikaan ei lähteny matkaan, mut ehkä kuumeesta johtuen olin tukehtua nauruun tän kuvan nähdessäni. Röhönauru herätti kummastusta lehtihyllyllä, mut ehkä kuumeesta kiiluvat silmät selitti ilmiön ja vartijaa tai valkotakkisia ei näkyny.

Anteeks, mut mein mummi pitää vanhoja sohvanpäälisiä kissojen korissa tai ne on leikattu matonkuteiks. Päälleen tuskin laittaisi. Suhosen malleissa on useinkin mun maun mukaisia vaatteita, mutta ihan oikeesti.. tää on kamala. Järkyttävä.

Niin kipeä en aio olla neljän jälkeen, ettenkö sais haettua pakettia postista. Oon koko päivän keränny nukkumalla voimia siihen. On villi tunne, et kirjoja ois tulossa...

11 kommenttia:

mursuliina kirjoitti...

vähintäänkin kumma kolttu. katoin sitä ihan epäuskosena. olin näkevinäni lehdessä mallina olleen mummunkin katseessa epätoivoa :D paranemisia!

Mielitty kirjoitti...

Naurettiin juu eilen töissä itsemme ihan tärviölle juuri tuon mekon takia. Ihan kauhea leikkaus, kangas ei TODELLAKAAN sovi mihinkään muuhun kuin sisustukseen. Käsittämätöntä miten kaikki kritiikittömästi kumartavat Paola Suhosta. Ei sillä, on Suhonen tehnyt kivojakin juttuja, mutta noi SK:n vaatteet ovat vain aivan kamalia.

miu kirjoitti...

Onkohan se Suhoska ollu ihan tosissaan, vai näinköhän nauraa jossain hihaansa jonkun julkaistessa sokeasti hänen mallejaan...

Minna kirjoitti...

Joo hyvät naurut ainakin saatiin noista "rouvien" vaatteista!

Riikka kirjoitti...

Joo ja ehkä tuo kangas vois mennä jos ois toiste päin eli raidat pystysuoraan, eikä tollasia puhvihihoja ja ehkä ihan toisenlainen mallikin. Hih hih, itsekseni täällä kans naureskelen, mutta onnekseni kotona.

villasukka kirjoitti...

Samaa mekin naurettiin porukalla, minä, lankamyyjäni ja sen mies. Ihan hirveä!!!

neja kirjoitti...

Itse näen sentään jotain positiivista, nimittäin hihat on munsta ihanat. Mekko on kyllä muuten ihan kaamee. Ihan muodoton pussi ja kangas on aika kökkö. Yleensä Paolan vaatteista myös itse tykkään, mutta osa sen suunnitelmista on kyllä aika outoja:/

ilu kirjoitti...

mä en ole mikään paola-fani muutenkaan...

mutta voisitkos perustaa jonkin "you knit what"in manttelinperijän, jossa kaikki kamaluudet vois esitellä? vaikka niin, että bloginpitäjälle vois lähettää vinkit kamaluuksista ja bloginpitäjä julkaisi ja ilmiantaja sais krediitit. vähän niinkuin salakuunneltua.fi:ssä?

tikru kirjoitti...

Ilu: hupaisa idea.. voishan tuota harkita. Kunhan kuume laskee.. Tosin idean saa varastaa jos joku innostuu.

Ziina kirjoitti...

ei herranjumala, ensimmäinen ajatus oli mikä ***** toi on? toivottavasti moni lehden tilaaja lopettaa tilauksensa ja kertoo vielä lehdelle perustelut.

Anonyymi kirjoitti...

Tuota samaa mekkoa kauhistelin myös tänään työpaikan kahvipöydässä. Myös seuraavan sivun sukkikset kiinnittivät huomioni..(olisivat sopineet kyllä paremmin kajarisuojusten alle!)Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...