perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Koulusukka

Sukkaa pukkaa näköjään peräjälkeen. Tätä teen koulussa lähinnä välkkävalvonnoissa, tai sit kyytivalvonnoissa..joskus ennätän ottaa sen kainaloon jopa tunnilla, mutta yleensä en. Aktiviteettiä on vähän liikaa sukanneulomiseen.

Hupaisaa on, että tekstiilityössä muksut aloittelivat juuri sukkien ja lapasten tekoa ja nyt niitä pyörii välkillä myös neuleet käsissä ja kerä kainalossa. jopa niin, että piti esittää vaateita turvallisuudesta. (Mä siis olen ainoa, joka saa kävellä ja neuloa yhtäaikaa, diktatuuri kunniaan).

Lanka on seiskaveikan moniraita(?)
Tosi monta raitaa.. onhan noita, mut oletin et värejä ois ollu kans enemmän. Ei nimittäin es kunnon salamavalossa erota tuosta ku kahta väriä..aavistella ja mielikuvitella voi kolmannen..Ehkä.

Lisäsin edelliseen postaukseen B:n muodonmuutoksen.

Ainii, palkkapäivä. Kävin kirjakaupassa kotimatkalla. Ei yhtään neulekirjaa, mutta mikä nautinto, kun löysin meille kaikille luettavaa ja saatoin ostaa ne pohtimatta kamalasti hintaa. (Elän siis vieläkin parin vuoden jälkeen siinä mielikuvassa et tulot on opintoraha ja satunnaiset hanttihommat). Ei tätä toki joka päivä voi tehdä, mutta joskus es.

8 kommenttia:

Janika kirjoitti...

Mun mielestä välituntivalvojan pitäisi kiinnittää huomiota valvontaan eikä sukkaan. Itse koulukiusattuna 4vuotta!

tikru kirjoitti...

No toki, oikeassa olet.

Ilmeisesti vaatii tarkennusta: kiertelen pihalla muksujen luona sukka matkassa, jututtamassa ja seuraamassa leikkejä. En toki istu syrjässä sukkaa nyhertäen. Muksut itsas seuraa varsin tarkkaan sukan valmistumista ja siitä riittää juttua, kuten myös monesta muusta asiasta.

Ja tietenkin tärkein on muksut ja valvonta, ei sukka.

Meillä on myös pieni koulu, joten muksuja ei oo suunnattomasti. Ennättää jututtaa ja seurata vaikka välillä silmukan tai toisen tekeekin. Varsinkin kun tuo sukka on aivotonta neulomista, eli voin tehdä sitä katsomatta ja ajattelematta. Eli vähän sama, jos söisi purkkaa ja kävelisi yhtäaikaa, tässä em. olen onnistunut.

TiinaV kirjoitti...

Ooo! Miten sinä ennätät neuloa töissä! :o

Miulla ei tietysti ole kokeiden valvontoja ja olen hirveän epäjärjestelmällinen.... oiskohan siinä syytä! :) Jännää, miten lapset on kiinnostuneita sukasta! Ope on hyvä esimerkki! :D

tikru kirjoitti...

Mä ihmettelen sitä itteki. Nimittäin viime vuonna ei voinu es kuvitella. Nyt on vaan niin erilainen ryhmä ja koulu. Ja itsas välkällä se on yllättävän rentouttavaa...

mari kirjoitti...

Petrolinsininen oli kyllä ehdottomasti kivointa Novitan syyslangoissa...
Kirjoista puheenollen - oletko kenties törmännyt tällaiseen:

http://www.amazon.com/Hardwear-Jewelry-Toolbox-Hannah-Rogge/dp/1584794801/sr=8-1/qid=1157132840/ref=pd_bbs_1/102-7376681-9150504?ie=UTF8&s=books

tikru kirjoitti...

hmm.. vaikuttaa mielenkiintoiselle.. pitäsiköhän mun..tuota.. Mulle on just lasti tulossa, et jospa hetken oottais :)

Janika kirjoitti...

Kiva kiva, että valvontaan kiinnität huomiota. Tuli itsellekkin mieleen että sukkaahan toki voi neuloa ajattelematta/katsomatta sitä. :)

TiinaV kirjoitti...

Hmmm... miustakin on tuntunut viime vuoteen verrattuna, että olen lomalla. Pitäisköhän tuoda jokin pikkuneule töihin. Vaikka vain hyppytunteja varten! (No nyt on nekin kyllä mennyt puheluihin ja lausuntojen kirjoittamiseen...)Mut voishan sitä yrittää! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...