lauantaina, syyskuuta 09, 2006

Sukka blokkeriin

Tässä jo hetki jos toinenkin sitten pohdittiin sukkablokkereiden ideaa ja Mari yllytti yllytyshullua, sekä kaavoitti. Jotain on jo tapahtunut, kehitystyö on edelleen käynnissä kuten säätökin. Into vaan kasvaa, varsinkin kun näkee miltä sukka näyttää blokattuna. Tässä on puoliskon sukka vedettynä pahvisen kaavan päälle. Toinen sukka on vielä(kin) puikoilla. Itseasiassa tästä sukkablokkerista synty yks toinen ajatus..

Onneks ulkona näyttää tältä. Voi rauhassa potea ja niiskuttaa. Viimeyönä kastelin (juu, todellakin kastelin) kropan lämmön sahatessa eestakaste oman puoleni sängystä.. aamulla sikapossuimaisesti hivuttauduin kuivalle puolelle ;).

SNY:n lähettämät alpakat himottelee ja niitä pitää hiplailla joka välissä. Pohdin et pitäiskö tilata niitä lisää.. ihan paitaa varten vai tekiskö noista sen pipo-lapas-setin tai.. Myös musta hahtuvakiekkopari odottaa vämppyyri-pirulaiskajareihin.
Kuuuuuuuma.

2 kommenttia:

iona kirjoitti...

Knitting Vintage Socksissa on kivannäköisiä sukkablokkereita kuvituksissa, mietin niitä katsellessani just sun rojektia. Lopputulosta odotellessa... ;)

tikru kirjoitti...

Juu, niitä kuvatuksia kaikkien muiden ohella on tutkailtu :)
Ne ne varmaan herätti sen ekan himon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...