sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

Työtapaturma - Accident in processing

Conwyt on aika napakat 2 mm puikoilla neulottaessa ja sainkin ahaa-elämyksen vaihtaa puikot 2,5 mm kantapään jälkeen. Vaihdoin ja testasin. Tuloksen näkee vasemmalla.

Tuon langan värit on enemmän kuin herkulliset. Mun silmät ei es aina jotenki erota kaikkia sävyjä, kontrastit on niin vahvoja. Kuvaaminen ei todellakaan tee oikeutta langalle. Ohjekin on tuttua Nancya, oonkin valaissut työkavereita Nancyn kirjoilla ja nyt ne alkaa syttyä :). Saisinkohan mä provikoita.

Salainen projekti on kokenut kovia, kerron sitten kun voin julkaista kuvia siitä... ehkä..Sain myös sliparin ohjeen tehtyä Ullaa varten, vielä kuvien hienosäätö ja sen vois pistää etiäpäin.


Conwys are quite tight, I use 2 mm needles. I'vo got great idea last night to chagge the needles 2,5 mm after heel. Well.. I did it and fit my feet in. The result of this is on the left.

I really love the colours of the yarn and the feel of it. And ofcource the pattern, well, Nancy is Nancy. I have took some of her books with me at the work and my work mates are lighten up :).

My secret project has been in accident too, but cannot tell before it is in new owner. I also wrote the vest's pattern for the Ulla, only pics and chekking up and I can send it.

4 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Osanottoni puikkoperheenjäsenen menetyksen johdosta. Mun 2,5 mm bambusukkapuikot taipuu kans neuloessa uhkaavasti. Koko ajan pitää pelätä, että koska napsahtaa, joten mä alan päätyä siihen, etten jatkossa neulo sukkia noin ohuilla bambupuikoilla vaan kilkuttelen menemään ihan vaan perinteisillä metallisilla.

Hanna kirjoitti...

Ihanat nuo tulossa olevat sukat. Minä vielä odottelen (malttamattomana) Nancy Bushin kirjoja saapuviksi. Pitää varmaan ottaa lomaa kun kirjat tulevat, että saa muutaman päivän nautiskella ja neuloa sukkia ;)

Minunkin ohuet bambupuikkoni ovat taipuneet, mutta toistaiseksi en ole saanut kuin yhden murtumaan ja senkin jalalla painamalla (kannattaa jättää puikot sohvalle ja nousta ylös niiden päältä). Korjasin murtuman pikaliimalla ja ihan hyvin taas sujuu tuo neulominen. Minä käytän ohuilla sukkalangoilla yleensä 2,25 mm puikkoja, siten saan sukan napakammaksi.

Piikkari kirjoitti...

Ihanaa!! Tuskin maltan odottaa sliparin ohjetta! Taidankin jo hommata lankaa valmiiksi että pääsen heti hommiin kun Ulla ilmestyy :-)

tikru kirjoitti...

Piikkari, jos lankoja hommailet niin tuo pirtin lanka on apaut saman paksuista kuin esmes novitan aino tai isoveli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...