sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Juttusia

Neuloin eilen luennolla lapasen Juniorille. Illalla neuloskelin parin sille. Nyt ne on pesukoneessa. Villalangan huopuvuustesti menossa. Lapasista tuli siis vähän isot ja testaan nyt ei-superwash-lankojen käyttäytymistä. Elämme siis mielenkiintoisia hetkiä. Kuvia ennen ja jälkeen kunhan pesukone sylkee ulos tuotokset.

Kaapelitakin huppu on puolivälissä. Loppua vaille valmista siis sekin. Langat huutelee miljoonaan ideaan ja mm. nuo raitapipasta ja -lapasista jääneet alpakat kertoilivat haluavansa pitsijoksikin.. Idea siihenkin on. Lauran alpakkapaita on upea. Tekis mieli suunnata samantien tilaamaan lankaa...(en klikkaa en klikkaa en klikkaa).

Joko mä kerroin että mulla on Ihana Mies :)

Ainii, kuvatonta postausta hyljeksivänä.. Mä oon tennarityypin (kuten taustalta näkyy) ihminen, useimmiten.. Mutta löysin ihanaiset saapaat talveksi. Ekat saappaat 20 vuoteen (ellei nokialaisia lasketa) jotka kotiutu mulle. Mieli teki korkeakantaisempia, mutta koulun pihan sohjoissa nää on ehkä kätevämmät. Kornia tässä oli se, et olin menossa pankkiin sopimaan opintolainojen maksusta, kun eksyin kenkäkauppaan ihan vaan kattelemaan..

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Makeet saappaat. Tuon tyyppisistä olen haaveksinut, jos vaikka tulisi hametta pidettyä enemmän. Myöhemmin kirjoitit neulomisesta. Harrastin sitä aikanaan koulussa ja luennoilla, yleensä siihen ei kukaan kommentoinut mitenkään. Joskus se vähän haittasi muistiinpanojen tekemistä, muttei keskittymistä.
Olet tehnyt kivan näköisiä neuleita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...