lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Lanka loppu - Yarn's end

Nää Log Cabinit on oikeet lankarohmut. Ne vetäs jo apaut 30 g yhdestä kerästä (piposta jääneestä) ja nyt on toinenkin kerällinen loppu. Lankana siis Isoveikka-color. Mä kun ajattelin ettei sitä tarviis enää ostaa, mut pakko, en nimittäin pura näitä. Ei tosin tullu joulusukkia, mut sukat ens vuodelle ehkäpä.

Palmikko menettää jotain kirjavassa langassa. Oon aina ollu sitä mieltä, mutta elin pienessä toiveessa, et jos se tässä toimis. Ei toimi. Tosin kuvassa näkyy kivasti muhkeat palmikot (klikkaamalla pääsee suorastaan ytimeen), mutta luonnossa nuo ei erotu niin kuin yksivärisessä langassa.

Löysin eilen paikallisesta käsityökaupasta Ainolle vastinetta Sandnesilta. Aino on ihanan pehmeää ja tykästyin siihen hirmuisesti sen tullessa markinoille, mutta lanka on laadultaan syvältä kestävyytensä puolesta, joten siksi kaipailen vastaavaa.

SandnesGarnin Easy (100% merinoa, 50g = 51 m) tuli eteen ja ostin pari kerää. Teen pipon tai lapaset ja katson kuin kestää. Väreissä oli herkkuja ajatellen palmikkopaitaa. Paksuudeltaan lanka on tosin aika muhkeaa..Ei muuten ollu tietoja ko. langasta SandesGarnin sivuilla, onkohan tuo uusi vai jo poistettu lanka?

7 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Oikein hyvää joulua!

Susanna kirjoitti...

Totta kyllä että palmikot syö lankaa. Siks just noi sukat onkin niin oiva tapa pienentää veljesvarastoa :D

Hyvää joulua teidän perheelle! En muista enää toivottelinko jo ;)

Petra kirjoitti...

Se easy on käsittääkseni uusi lanka, ja taitaapi olla huopuva. Ja ihanan pehmeä. :)

Ja höh toi langan loppuminen, just noin siinä sitten käy kun tarkoituksella yrittää päästä jostain langanlopusta eroon...

Rauhallista Joulua Sinulle!

Marja kirjoitti...

Ihanaa ja rauhallista joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua!

Helmis kirjoitti...

Muistelisin, että Easy olis tosiaan aika uusi lanka. Mä tykkään myös Alfasta, pehmeä paksuhko lanka, joka myöskin huopuu (tai näin olen antanut itseni ymmärtää).

Oikein Hyvää Joulua :)!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mulla olisi ylimääräinen kerä tuota Isoveikkaa, eränro 7337. Jos kiinnostaa, niin mailaile tänne: mari_anneli ÄT yahoo.com, niin sovitaan lähettämisestä.

Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...