sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Moraaliton lahjapaja

Lankoja on siellä ja täällä, keriä pyörii ympäri kämppää ja sen ulkpuolellakin.. Nii-i.
Joululahjusneulomuksia on syntynyt vauhdilla ja Ihanaiset Palmikkosukat, Brigidit- pdf (kiitos TT:lle ohjevinkistä) pomppasivat juuri päivällä puikoille. Tavoista poiketen kesken on ehkä monta (en jaksa kaivella laskinsormia) neuletta, joista epäilen valmistuviksi puolta ja toiset saman moiset ovat päättelyä vaille.

Mutta moraaliton?
Jep. Yritän kovasti päästä eroon seiskaveikasta. Sitä on kertynyt aikojen saatossa varastoihin nöttösiä ja nyttysiä. Ostanut en ole yhtään lisää kevään jälkeen (kai). Suurin osa joululahjuksista on siis seiskaveikkaa, tosin velipoika säilyy kuosissa mm. lapasissa ihan hyvin ja sukissakin, jos sukkia ei käytetä. Joten tein sukista versioita, joita ei ehkä saappaisiin vedetä, tai jos vedetään niin se on omistajan vastuulla. Yhdet sukat tein ns. raskaaseen pitoon, mutta saajan tuntien (veli) sille riittää, että ne toimii, plus et ne toimii niin lyhyen aikaa, että jopa seiskaveikka melkein näyttää hyvälle sen aikaa.

Tunnen siis lievää moraalista tuskaa tästä asiasta. Annan pois, mitä en tahdo nähdä lähipiirin tai itseni päällä. Toki noilla mallivalinnoilla saa aikaan paljon ja siks oonkin keskittyny niihin, mut silti *irvistää*. Toisaalta jos hyvin käy, niin tulevaisuudessa lahjukset on priimalangoista (nimittäin seiskaveikkavarstot alkaa olla tässä). Että ehkä ensi vuonna sitten moraalinen tuskani on vaihtunut johonkin muuhun..Ja lahjat syntyvät vaikkapa tämän näköisistä langoista.

Ja mä himoitsen tätä (kunnon kamera on siis taas jossain muualla ja mä haluan oman.) Oisinkohan mä ollu kiltti...

8 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Vähän samanlaisia seiskaveikka/nalle-fiiliksiä täälläkin...tosin olen vahingossa ostanut syksyllä muutaman kerän...eli tuhoaminen jatkuu aika pitkään... Ja kameran himo!!! Tosin tolla nykyiselläkin saa ihan siedettäviä kun osaa käyttää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Osa munkin lahjoista on 7veikkaa. Eipä siinä mitään ;D Kivat sukat on tulossa, muistuttaa vähän log cabineita.

Marsvin

tikru kirjoitti...

Ei kai siinä muuten kamalasti mitään oliskaan, mutku itte ei halua nähdä sitä sukissaan ja lapasissaan saati isommissa enää...ja sit on antamassa muille :)

iona kirjoitti...

Olisit. Ollut kiltti nimittäin. Mä olen jo pitkään hämmästellyt sun blogin kuvien tasoa, kun ilmeisesti olet pärjäillyt lähinnä kännykameran kanssa? Niin se vaan on ettei varusteet kuvaajaa tee, mutta on ne vaan silti kivoja leluja *haaveilee eosista*.

tikru kirjoitti...

Iona, mulla on satunnaisesti vanha digipokkari käytössä ja jo se, verrattuna kännykameraan on taivas.. Saati sit jos ois vähän parempi digipokkari..
Ois tuolla järkkäri, mutku ei-diginä se vaatii vähän liikaa esmes tähän bloggauskuvatuksiin.

Pitänee kattoa, et jos ei oo kiltti, ni jos sais kasattua rahaa vähän yli. Ts. toivottavasti ei tuu lunta, sukset ois seuraava investointi :P

Anonyymi kirjoitti...

Samat tuntemukset täälläkin 7 veljestä -langasta. Kunhan saan ne käytettyä, niin sitten jotain aivan muuta...

En olekaan aiemmin mitään kommentoinut, joten kommentoin nyt sitten sen kaiken kommentoimatta jääneen edestä. Siis HERTTINEN AIKA, kun olet tehnyt UPEITA JUTTUJA. Huh. Ihan meni pää pyörälle. Tarttee tulla oikein ajan kanssa uudelle visiitille.

Puputsi kirjoitti...

Tuhoa seiskaveikat tekemällä niistä Vaakalle tilkkuja. :) Tai sit lähetä ylimääräiset pikkunyssäkät mulle, niin väkerrän ne tilkuiksi. ;) Siis joskus, kun oikeesti ehtii, eli ehkä ens vuonna.

mari kirjoitti...

Kivan näköiset sukat tulossa! :-)
Olet ollut kiltti, varmaan tulee kamera!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...