keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Rimakauhua ja rakkautta

Tadaa, päättelin rimakauhua aiheuttaneen Matrixin viimeiset langat kymmenen minuuttia sitten. Rakkaudella tungin sen sitten pesukoneeseen värikylpyyn, sillä armas puoliskoni vieroksui väriä ja lupasin tehdä asialle jotain. Tosin ei kuulema vakuuttanut tuo "jotain" mun vaateväriskaalani tuntien.

Tältä se näytti siis öö..kohta vartti sitten. Seuraavat pari tuntia odotamma sitten jännittyneinä..

Kävin myös pikavisiitillä käsityömekassa. Tässä muutamia tunnelmia sekä silmiin pisteleviä ideoita ja mukavuuksia.. (ja jos tää alkaa nyt ahdistaa tekijänoikeusidealisteja ni ei tarvia lukea etiäpäin ja kuvien kohdalla voi laittaa simmut kiinni).


Joymari iskee jälleen, noi tontut oli muodoiltaan mahtavia.


Nappeja koruina, hauska idea ja korut oli tosi kauniita. ja en saa tekijästä selvää kuvasta vaikka jopa tutkailin sitä pitemmän aikaa. K on kuitenkin logona ja www-sivukin on tuossa lapussa mutta.. jos joku tietää niin kertokaa.


Tuolla huovutetun pötkylän sisällä on rautalankaa, tosi hauskoja kuusia, voisi toteuttaa tuolla idealla jotain vaikka ens vuonna. Taikakauppa on tuotemerkki.

4 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Voi...pitäisköhän tulla jouluna sukuloimaan, jotta pääsis tonne käymään...

brianna kirjoitti...

Ohhoh, olenpa sitten kerrankin ollut aikaani edellä kun viime jouluna kyhäilin aivan vastaavia kuin nuo ohuessa langassa riippuvat helmi&neulahuopasydämet ja -pallot! :D

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia, kiitos ideoista!

Tellu kirjoitti...

Upeimmat ideat olet sieltä varmaan löytänyt. Nuo nappiakorut ovat tosi makeita ja huopakuuset myös. Voi, mitä kaikkea sitä voikaan tehdä. Kirppiksessä näytettiin tänä aamuna, miten vanhoista jääkiekkomailoista saa makeen riippukeinun ;)

Upea sen sinun joulurinsessahame.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...