sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Ruma sana tähän - Bad word here

Tätä menoa jää loput joululahjaneuleajatukset vain ajatuksiks.

Ihan vinkiksi Shedirin tekijöille, se on sit SYVÄ. Mä pidän kyllä pipoista, jotka tulee kunnolla korville, mut jos nenänpää alkaa peittyä ni äh. Pienensin ympärystä yhdellä mallikerralla, suoran osan viidestä toistosta jätin yhden pois ja nyt olin päällisen kavennuksissa ja jätin niistä jo välikerrokset pois, mut vieläkin... Pureksin tuon tuon tällä kertaa suoran osan kolmannen mallikerran toiston loppuun ja aloitan kavennukset siitä. Helvata.

(ja kuka muka tekee mallitilkkuja, pah ja pyh sanon minä)

Frog again, too deep. I really like hat on ears, but when it cover my nose, well.. And I already modified the pattern shorter and started 112 loops. ARGH.

Who does need to check the gauge..

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Reilun kymmenen Shediriä vääntäneenä voisin yhtyä tuohon "syvä"-kommenttiin. Onneksi otin Eunnyn neuvosta vaarin (oli jossain vaiheessa tehnyt tuon myös) ja olenkin tehtaillut niitä vain kolmen palmikkomallikerran toistolla. Silloin istuu tosi hyvin, ei liian syvällä, mutta peittää korvat kuitenkin. Useimpiin olen vielä tehnyt resoria hieman ohjetta enemmän, jotta sen saa käännettyä..

*MariJ (multa sukulaiset saa vain pipoja tänä vuonna :D )

sade kirjoitti...

Nallelangalla olen saanut oikean kokoisia (neljä valmiina ja viides puikoilla). Mutta mulla onkin iso pää! Toivottavasti näin on myös lahjan saajilla...

tikru kirjoitti...

Marij Millä langalla ja puikoilla sä teet?

Sade, minkä kokoisilla puikoilla? Voisin kuvitella, et toi tupla-Lanett ois apaut Nalle ja mun puikot on 3 mm.

Anonyymi kirjoitti...

Lankoina olen käyttänyt mm. yksinkertaista lanettia, yksinkertaista Silvillaa ja ihan Novitan Woolia.. puikot on muistaakseni 3mm. Kun tekee resoria 9krs:n sijasta esim 15krs, niin taitevaraa jää hieman ja syvyys riittää hyvin. Tosin parhaiten istuva Shedir syntyi 3mm puikoilla Sublime cashmere-merino-silkistä kolmella palmikkomallikerralla, mutta lanka olikin melkoisesti paksumpaa kuin nuo muut (ja niin uskomattoman, jumalaisen pehmeää).

*MariJ (tällähetkellä jo 13. shedir puikoilla, toi on kiva malli kun valmista syntyy päivässä... )

Tiina kirjoitti...

Koska Shedir on tarkoitettu rintasyöpäpotilaille, kaljuille sellaisille, on siinä hyvä syy sille syvyydelle. Meille muille riittäisi vähemmän syväkin.

tikru kirjoitti...

Tiina juu, mutta esmes mun käsialalla korkeus on aina syvempi kuin ohjeessa. Ja toisaalta, on hiuksia tai ei, niin ei pipon tarvitse nenää peittää.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmosen puikkoja käytän minäkin, tosin käsiala mulla on tosi tiukka. Kokeilin noita lahjapipoja ja kaikki loppuvat minulla sopivasti juuri kulmakarvojen yläpuolelle. Pitää kokeilla tuota sinun muunnostasi, siitä saisi ehkä vielä yhden lahjapipon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...