maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Intternettin ihmehiä

Kylläpä tämä yhteinen verkkomme ihmetyttää hetkittäin vieläkin (ja mitä lisääntyvässä määrin) vaikka olenkin sen aktiivikäyttäjä ollut jo reilut kymmenen vuotta.

Luin eilen Neulomisen sietämätöntä keveyttä ja näin siellä Heere Be Dragone -huivista kuvan. Jätin puumerkin kommentteihin, koska tuo lohikäärme veti heti suorastaan sietämättömästi puoleensa. En ollut kuullut, enkä nähnyt siitä missään mainintoja aikaisemmin.

Mistä ohje? Kenen? Missä kirjassa? Mistä sen saa?

Vaikeaa ei ole arvata seuraavaa toimenpidettä

Googelointi..

Kas, löytyyhän siitä.. Mutta mistä se ohje?
KAL:kin löytyy, joten luulisi ohjeenkin jossain olevan julkaistuna.

Criminy Jickets-blogista löysin postauksen huivista ja vihjauksen mailiosoitteesta(web2@aurora-alpacas.com), johon kannattaa kirjoittaa, koska huiviohje ei ole tekijänsä alpakkakaupassa myynnissä. Mielenkiintoinen tapa kaupata huiviohjetta...

Täytyyhän sitä olla helpompikin tapa kuin kirjoittaa sähköpostilla pyyntö..Mailithan hukkuu aina jonneki ja saa oottaa viikkoja vastauksia, jos niitä tuleekaan.

Ystävämme eBay avusti juu, mutta toimitus vain USA. Pah. Miksei meitä Euroopan sykkeessä eläviä suomalaisia taaskaan hyväksytä ostajiksi. Syrjintää.

Haa, joku kolmaskin (lasken siis jo itseni mukaan) suomalainen bloggaaja on maininnut huivin.. Tosin ei sitä, mistä sen ohjeen saa.. Tosin löytyi ohje Horizontal Stichiin, joka on ilmeisesti tuottanut onkelmia. Paras pistää vinkki muistiin, en nimittäin oo kuullukaan.

EDIT: Myös Langankuluttaja on huivia neulonut.. Onko muita?

Vielä selailin..Lacefreak antoi aika pätevät ohjeet huiviohjeen tilaamiseen..sähköpostilla.

Luovutin.

Kirjoitin sähköpostia, kyselin ohjeesta ja sen saatavuudesta, toimittamisesta Suomeenja esitin kainon toiveen saada ostaa ohjeen.
SEND.

Jaha, sit voi ootella pari viikkoa pyhien yli jne..

Meni kokonaista kolme tuntia ja minuutteja päälle muutamia, kun postini ilmoitti saapuneesta mailista.
Haa, Sharon, ohjeen suunnittelija, kirjoitti hyvin ystävällisesti miten ohjeen voin saada, milloin ja mihin hintaan.
Vastasin salamana, valitsin ohjeen PDF-tiedostona, maksoin PayPalilla ja odottelin..innosta hehkuen.

PayPal ilmoitti viiden minuutin kuluttua maksuni menneen perille ja vartin kuluttua sain Sharonilta kaksi mailia, toisessa ohje ja toisessa salasana ohjeen avaamiseen.

Ihmeellistä on elämä internetin kanssa. Ja luottamus sähköpostiviestintään kasvoi taas huomattavasti.

Nyt tarvitsen enää lankaa, jota ei tietenkään oo ehkä..kai..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myös täällä on neulottu huivia:

http://langankuluttaja.blogspot.com/2006_10_01_archive.html (ensimmäinen postaus)

Anonyymi kirjoitti...

Neulonta-listalla tästä huivista oli puhetta ja hankintatietoja tässä joskus syksyn mittaan.

tippi

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis sieltä Neulonta-listalta saattaisi löytyä joku huivin tekijäkin ;)

tippi taas

Susanna kirjoitti...

On tää vaan ihmeloota ;)

Sen olen huomannut, että mitä pienempi firma, sitä paremmin/nopeammin yleensä hoitavat meilivastaukset. Yritäpä tiedustella ihan mitä vaan ellokselta... :D

tuitu kirjoitti...

Tuo olisi _ihan_ loistava huivi ystävälleni lahjaksi, pari muttaa ensin eli a) en omista muuta kun electron kortin ja b)en tiedä saako pay palia yhdistettyä siihen.
Joten taidanpa minäkin googlettaa :)

tikru kirjoitti...

Tuitu, mulla electron toimi ainakin Phildarilla ostaessa, mutta en sit tiä Paypalista. Sharon kyllä hyväksyy shekeistä lähtien kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Vau. Nytkö saa pdf:nä! Mä sain vaan paksun paperipumaskan. Kyselin että eikö ole pdf:nä, kertoi että ei ole resursseja yms. toistaiseksi laittaa pdf:nä. Täytyypä kysäistä paljonko pitää maksaa lisää, että saa vielä pdf:n. Tahtoo nuo paperit aina kärsiä neuloessa... (roguestakin jo toinen printti menossa...)

tikru kirjoitti...

meeri, luulis et samaan hintaan saat tiedostona. Luki ainakin tuossa mukana ohje, että saa tulostaa niin monta kuin tarvitsee omaan käyttöön, joten periaatteessa kun oot kerran ohjeen maksanu ni luulis sen saavan myös tiedostona toisen kerran ihan ilman maksuakin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...