maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Plääh.

Verena meni takaisin hautomoon. Jäin miettimään Ihan Vakavasti, että haluanko tuollaisen paidan, varsinkin kun nyt palmikot sekä Biaksen langat polttelee enemmän . Onko mun pakko neuloa tuota, jos en Ihan Todella halua.

Tyhmä mä.

Ei tietenkään ole. Koriin vaan ja katsotaan jatkaako hihat syntyään joskus tulevaisuudessa vai palaako langat kerillensä.

Hmm..Edelliseen saattoi vaikuttaa jonkinlainen muista syistä johtuva yleisvitutus.. Siksi en kiskonut heti puikkoja irti. Keskityn lapasten lisäksi kerimään lankoja kerille.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

ootko muuten vähään aikaan katsonu paljonko sulla on tilaajia blogilistalla! Huimaa!

tikru kirjoitti...

Oon mä välillä vilkuillu ja tulee paineita :)
Itsas oon miettiny et ottaisinko pois blogilistan tilastoista blogin, ku vähän itteeni häirää nuo topittelut ja hotittelut, mut toisaalta sieltä kautta löytää myös perille. En tiedä.

Tosin nytkin, kun lähinnä vituttaa ja natkuttaa ni miettii et miks ihmeessä ja ketä kiinnostaa ;)
Häirää siis enemmän ku vähän nyt tuo vihree neule. Tahtoisin palmikoiden pariin, mut tuntuu jotenki sille et tuo Verena selätti mut, enkä mä sitä.

kipru kirjoitti...

Kyllä meitä lukijoitakin silloin tällöin tituttaa ;) Sun blogi on niin ihana kun koko ajan on syntymässä jotakin uutta. Mä muuten olen löytänyt tänne ihan ilman listoja, muistaakseni joskus kuukkeloin jonkun projektin tai langan nimellä suomenkielisiä tuloksia ja osuin sun blogiin ja tyytyväinen olen ollut, kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...