perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Se on ihana.

Villi veikkaus, et mitä teen tän viikonlopun :)

Pienten säätöjen ja asentokokeilujen jälkeen vyyhdin-kerinpuut (mitä eroa noilla muuten on? Onko se ero siinä, että toisessa ei ole kiinnitystä ja sillä voi vaan avata vyyhtejä, kiinnityksellä olevilla voi myös vyyhdetä lankoja? Mut kummin päin ne menee?) toimii kuin unelma. Ja kerijälaitteen kanssa ne on kuin vanha aviopari, toimii kitkattomasti ja äänettömästi yhteen ;)

Phildarilta on tullut kevään lehtiä jo. Selailin niitä läpi ja vielä ei ainakaan iskenyt kuin yksi malli.
Mitä mieltä olette muuten näistä kuvista? Olenko mä yliherkkä, koska musta muksuilla oli vähän turhan vähän vaatetta päällä...

EDIT: Laitoin Phildarille palautetta noista kuvista.

14 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Mun mielestä kans on phildarin muksuilla liian vähän vaatetta. Ikinä en päästäis lapsiani tuollai ulos. Mutta mä olenkin vähän tiukkis, meillä on kotipihan uima-altaallakin uikkarit, mitä monet ihmettelee. (toisaalta miksen näe erityistä vaaraa siinä että laitan blogiin kuvan lapsesta joka nukkuu pelkkä vaippa päällä?)

Kirsi kirjoitti...

Yleensäkin on ällöttävää pukea pieni tyttö minikokoisiin aikuisten vaatteisiin. Aika kammon näköisiä malleja musta muutenkin, siis ne vaatteet, ei tytöt:)

Mun nyt 2v10kk tyttö oli viime kesänä rannalla nakuna, ja koki sen itse ihanana; kieriskeli hiekassa ja nautti kaikilla aisteillaan. Itse välillä pohdin, miten joku sen näkee tai jos joku katsoo häntä seksuaalisessa mielessä, mutta en kuitenkaan sen takia laittanut uikkaria päälle; ajattelin että saa olla nakuna niin kauan kuin se itselleen sopii. Surullista, että kaikki on niin seksuaalistettu nykyään.

Sori tää vuodatus, aihe aina innostaa.

Tikru, hienot vyyhdinpuut! Olispa mullakin, kerittävää riittäisi:)

AnneM kirjoitti...

kyllä noilla olis voinu olla edes jotkut topit neuleiden alla....

Petra kirjoitti...

Oon samaa mieltä kuvista. Joku paita olisi voinut olla alla. Tyttöjen asennotkin oli jotenkin ei-lapsille sopivia, eli yhdistettynä noihin vaatteisiin vähän vastenmielisiä. Tytöt toki olivat suloisia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Huh, olipa harvinaisen mauttomia nuo lasten kuvat, ihmettelen...

Taina kirjoitti...

Tuskin mulla olis pistänyt silmään ilman että sanoit, mutta kyllä varsinkin toi jälkimmäinen kuva oli musta aika ajattelematon, asentoineen päivineen.

Alle kouluikäinen lapsi voi mun mielestä hyvin vaihtaa uimarannalla vaatteensa ilman hirveetä suojaa, voi juosta kotipihalla nakuna (pienemmät ihan yleiselläkin uimarannalla), mutta on ihan eri asia, minkälaisia kuvia laitetaan julkisesti esille.

juuli kirjoitti...

Sun valitsema malli onkin tosi kiva! Ja samalla ihastelen edellisen postauksen tähtipipoa.

Heidi kirjoitti...

Todella hienoa, että laitoit palautetta! Kiitos miunkin puolestani. Meilläkin lapset juoksentelevat kesällä vapaasti nakuna mökkirannassa ja puen niille paitaa päälle vain auringolta suojaamisen vuoksi. Ei sitä nakuilua kukaan pidä mitenkään ihmeellisenä, mitä nyt välillä huomautetaan, että älä erikseen levittele niitä kinttujasi. Mutta se olisikin aivan eri juttu, jos niistä joku ottaisi kuvia ja laittaisi nettiin. Kamala ajatus!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun laitoit palautetta. Mun tyttö ei pukeudu tuolla tavalla vielä teini-ikäisenäkää jos se musta on kiinni...

Olen katsellun noita sun gallerioita ja pitää kyllä sanoa että tosi ihania töitä! Valokuvatkin on niin kauniita että silmä ihan lepää :)

Anne kirjoitti...

Oikein hyvä, että laitoit palautetta ko. lehdelle !
Lasten ei tarvitse tässä pedofiilien yms. maailmassa pukeutua kuin aikuiset. Sitten ihmetellään kun ao. sairaat provosoituvat moisista kuvista.

Pikkuvaatteissa ja nakuna voi aivan hyvin palloilla omilla koti- tms. nurkillaan, mutta tuollaisten kuvien julkinen esittäminen on jo vähän sairasta.
Annettakoon lasten olla lapsia !

iso gnu kirjoitti...

Hyvä, kun laitoit palautetta!

tinna kirjoitti...

Me just keskusteltiin tosta asiasta luokkakavereiden kanssa kun selattiin vogue bambino lehteä - lapsista tehty todella "seksikkäitä" kuvia laittamalla liian vähän vaatetta päälle.

Puhumattakaan niistä asennoista mitä tytöillä oli bikinikuvissa! Ehkä omasta mielestä kuvat oli inhottavia just niiden asentojen ja ilmeiden takia, liian aikuismaisia. Oon samaa mieltä että antaa lasten olla lapsia! Ja sitten ihmetellään kun pienet lapset pitää itseään läskeinä yms...

meemu kirjoitti...

Kyllä mäkin laittaisin tytöille alle jonkun topin tai t-paidan...
Kuvat näyttävät ihan siltä että se toppi tm kuuluisi sinne alle... Äsh, pit jotain muutakin sanoa, mutta ajatus meni poikki neiti 5v:n tullessa viereen höpöttämään;)

anna kirjoitti...

ompa tosiaan kuvia! Musta lapsille on nykyään ihan liian aikuismaisia vaatteita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...