sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Turtleneck Shrug

Yarn: Kitten Mohair about 130g
Needles: 4, 5 mm and 4 mm
Pattern: Teva Durham, Scarf Style

Mä pidän tästä. Epäilin aluksi ja siks en tehny tätä heti vaikka iski silmään välittömästi kun sain kirjan käteen. Epäilin siks, et tuntuu ettei hartioita välttämättä tarvii enää erikseen korostaa, koska niitä on. Toisaalta musta näytti selkäpuoli hassulle, koska se jäi jotenkin jämäksi, loppui ihan ennen aikojaan.

Nyt neuloessa mietin, et jos tää ei toimi, niin testaan jatkaa puseron. Eli poimin vartalopuolelta silmukoita ja jatkan kohti helmaa. Ei tää kuitenkaan taida jatkua. oon nimittäin pitäny eilisillasta lähtien (en sentään nukkuessa) Kilppari-hihatinta päällä ja alan tottua. Mut kieltämättä tulee olo "loppuiko lanka kesken", kuten joko mainitsi edellisen postauksen kommenteissa.

Neulepinta näyttää kamalalle, pitänee uittaa tuo, jos vaikka vähän tasottuis. Mohair tarraili karvoineen kiinni ylenmäärin ja silmukoista tuli sit sen näköisiä. Muuta negatiivista sanottavaa tästä on se kilometrien pituinen 3 o 3 n. Tylsyyden maksimointia, toisaalta hyvää telkkuneulottavaa, siis jos ohjelma on sellainen mitä tahtoo katsoa.

PS. Swallowin möykyt on selätetty.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hieno kilppari, mullakin se on ollut jo kauan tekolistalla, mutta aina olen sen unohtanut, mutta nyt kyllä laitan aktiiviseen muistiin :-). Saa hyvin käytettyä pienemmänkin lankamäärän.

Piikkari kirjoitti...

Siitähän tuli kaunis! Omani on ollut myös kovassa käytössä, saanut ihailua ja ihmettelyä "luulin että se on kaulahuivi!!".

Omanikaan ei jatku villikseksi asti, vaikka aluksi niin ajattelinkin :-)

Terv. Piikkari

Anonyymi kirjoitti...

Sain Scarf Stylen joululahjaksi ja olen katsellut tuota samaa mallia vähän sillä silmällä. Esimerkkisi innoittamana taidan yrittää, mutta jollakin muulla kuin mohairilla.

Palaga kirjoitti...

Tarpeen olis mullekin tuollainen, niin noita hartioita kolottaa.

Kaulaliinaksikin sopii tosi hyvin.

AnnaK kirjoitti...

Käytin omaa kilppariani kerran bileissä, paras reaktio oli kun yksi tuttu kommentoi tyttöystävälleen "Katso kulta, muillakin jää työt kesken".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...