sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

2 x Pipo

Kaksi pipoa Juniorille eli koiralle lisää syötävää.

Sini - ruskearaitainen
Lankana Biasista jääneitä Lopo Xavier jotain :) kaksinkertaisena
Puikot 4 mm
Silmukoita alussa 80, suoraa 3 o 1 n 16 cm

Pehmeni ja muokkautui mukavasti kastelun jälkeen, ei pipo kiristä enää sitten alkukokeilujen. Tummempi sininen loppui lähes tuohon ylempään raitaan ja vaaleampaankin on enää vain nöttönen jäljellä. Aika hyvin kuluu näköjään nuo jämiksetkin.


Mustaa palmikkoa
Lankana kaksinkertainen portugalilainen villalanka
Puikot 4 mm
Silmukoita alussa 88, palmikkokuvion alku Phildarin joku palmikkoneule, loppu soveltaen omasta päästä
Suoraa 15 cm

Myös pehmeni ja muokkautui hienosti kastelun jälkeen. Lanka tuntui yllättävän liukkaalle ja pehmeälle. Onpa hankala kuvattava, Mitenkään ei saa kuvasta kokonaista pipoa mistään ilmansuunnasta. Noita palmikkokuvioita on neljä, tuo edessä, takana ja sivuille. Ylempänä ne sitten kietooutuu toisiinsa.

Mitä tapahtui sille puna-mustalle.. Noo se jäi alkutekijöihinsä. Menetin hermoni ja väritkin näytti yhdessä tunkkaisille ja malli ei toiminut ja Pipo Kiristi. Odottaa purkamista. Testaan myöhemmin uudelleen.

Nyt huvittaisi testata puoliskolle tumppuja..Mutku ei mukamas oo lankoja. Sukkiakin tekis mieli neuloa... Välitöitä odotellessa Urban Aranin ohjetta, se kuulema on tulossa. Alkaa pinna kiristyä taas yhteen nettikauppaan.

3 kommenttia:

aura kirjoitti...

Upea tuo palmikkopipo! Olisiko siihen mahdollista saada ohjetta (vieno pyyntö)?

nim. yksi, jolla on jo ihan tarpeeksi pipoja/lapasia/sukkia ja silti on tehtävä lisää

Iippa kirjoitti...

Ihania pipoja!

tikru kirjoitti...

Aura, valitettavasti ohjetta ei taida ilmestyä, sillä tein tuon ihan mutu-meneltelmällä ja kaventelin ja kiertelin noita palmikoita sen mukaan miten kavennuksiin sopi. Rohkeesti vaan testailee :)

Iippa. Kiitos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...