lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Vilkuiluja muualle

Tsekkailin muutakin välillä kuin Biasin kirjoneulekuvioita.
Phildarilta on tullut pari uutta lehteä. Toisessa on pitkiä tunika-mekko -tyyppisiä neuleita. En oikein viehättyntyt. Tai no, voisi vaikka tällaisen tehdäkin, mutta missähän sitä osaisi pitää. Ei nimittäin yhtään mun tyyppinen vaate, vaikka kiva onki.

Toisesta, enemmän kesäneuleita JO esittelevästä syöksyi silmille lepakot.
Kammotus, onko ne taas tulossa, tai jo siis muodissa.
Muutenkin vähän kammoksuttaa teltta-muoti. Mä niin pidän siitä, että vaate istuu ja vähän "paljastaa" muotoja. Onhan noi laatikkomallit toisaalta rentoja ja ei tarvia välittää jos jenkkikset tursuu jne. Mut niissä katoaa jotain vartalosta. Mistä tahansa vartalosta.

Eli tämän tulos on se, että Phildar saa nyt pitää lehtensä. En taida tilailla uusimpia. IK:n kevätnumeronkin mallit bongasin jo, mutta ei yhtään varteenotettavaa. Tai no, huijaan Angela's apron on sellainen, johon tykästyin. Muut mallit varmaan muuttuu mukavammiksi kunhan saa lehden kätöseen, mutta ei vielä. Kolkyt astetta pakkasta ei himota kesäneuleisiin. Haluan paksua, palmikoita, villaa, kaikkea lämmintä ja talvista. Puuvillalangatkin hautasin syvälle lankakätköihin.

3 kommenttia:

.k kirjoitti...

Voi kasari!
Sen eläneet ei halua sitä takaisin.. minä ainakaan. Kuvista on kyllä hauska katella :)

Ziina kirjoitti...

sellainen hihaton tunika/pitkä slipoveri vois olla hauskakin, siihen vois tuupata kaikki seiskaveikat joista haluaa eroon (l.kaikki),hmmm... Onneksi noita lepakkohihoja ei ollut paljoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olethan varmistanut, että Phildarin kuvia saa käyttää tällä tavalla? Olen nähnyt monissa neuleblogeissa vastaavalla tavalla käytettyjä lehtien mallikuvia, ja tällainen käyttö on hyvin harvoin sallittua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...