lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Vähän väriä

Koska blogin etusivu alkaa näyttää tosi tylsälle pelkkien vihreiden kuvien takia niin vähän jotain muuta.
Kaivelin sukkalankojani, värikkäitä sellaisia, ja löysin neljä kerää Trekking XXL:ää.

Vaaleanpunasävyiset tilasin polvisukkia varten, mutta malli on ollut etsinnässä. Mietin, miten paljon palmikoista katoaa raitalangan kanssa, ajatuksena siis neuloa Knittyn Clessidrat. Etenkin kun tuo malli on aivan upea ja yksivärisenä varmasti eniten edukseen. Pitsiä en halua värivaihteluiden sekaan ainakaan polvisukkina. Toisaalta raitalangasta vois tehdä ihan perussukat, ilman ihmeellisyyksiä, mutta ajatus neuloa puoli metriä suoraan ohuella langalla ohuilla puikoilla saa aikaan ahdistusta. Mitäpä jos yhdistäisi tuota vaaleanpunaista ja violettia, tekis raitalangoilla raitoja? Aika karkkia.

Kolibrista voisi tehdä rpm-sukat, malli, joka ei ole sykähdyttänyt yhtään aiemmin, kunnes näin jokon vihreän version tästä. Toisaalta kolibri voi olla liian värikäs. Toisaalta myös Lainesukat Ullasta vois olla kivat, lyhyisiin sukkiin värikirjo ei niin ahdista ajatuksena pitsin kanssa.
Myös Nancyja vois selailla kirjoista taasen. Ähii, ahdistus päätöksen edessä taas on kamala, miksi olenkaan laajentanut tietoisuuttani sukkamaailmassa. Ois niin helppoa neuloa perussukkia ja olla kovin tyytyväinen lämpimiin varpaisiin :).

Muita mahdollisia joskus toivottavasti toteutettavia sukkasia
- Kuningattaren kuppi..eikus.. kuppien kuningatar
- vilman söderat
- Winding cable (pdf) IK:sta
- Highland Schottische Kilt Hose (terhi aiheutti kuolaus- ja pakkosaadakirja-efektin)
- Craftsplacen polvisukat kaapeleilla
- Monkeyt
Hmhm..

Jos mä nyt tekaisen tuon hupun vihreää ensin vielä ja sitten isken sukkiin, koska vieläkään en ole saanut Urban Aranin ohjetta, joka kuulema meni postiin puolitoista viikkoa sitten jenkkilässä. Pitkä on matka...

1 kommentti:

laura koo kirjoitti...

No jopa on sukkamaniat meneillään täälläkin, juur eilen taivastelin samaa kun olin uhoavan gnun blogissa kylässä :) Joutuu ihan vaikutuksille alttiiksi ihtekii nuita linkkejä selatessaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...