lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Hitaasti mutta epävarmasti

Sukkaa pukkaa vaikka tuntuu, ettei etene yhtään. Kovin on pitkä matka polvesta nilkkaan. Jos olisin fiksu niin olisin nilkassa aloittanut toisen sukan tulemaan alaspäin, mutta en ole fiksu. Ei kiinnosta aloittaa toista pirun pitkää matkaa, ilman et saa mitään valmista välissä. Luotan siis muistiinpanoihin...(yksi niitä kuuluisia viimeisiä lauseita).

Ziczac from knee to ankle is soooooo long and little boring. If I would be wise or something, I would start the second sock now, but I want to get this one ready, I don't want to knit marathon-ziczac again so soon. I really hope, that my notes are good inaf for the second sock.


Joskus raportoin istuneeni ihanaisen ebenpuisen sukkapuikkoni poikki, no toistin saman operaation. Tosin juuri viime viikolla testailin koulun uutta Dremeliä ja hioskelin ensimmäisestä katkenneesta pään toimivaks. Nyt on sit puikkoja joo, viimeisin katkennut meni kyllä niin keskeltä, että siitä taitaa tulla palmikkopuikkoja pari kipaletta. Harmittaa, sillä nuo on niin ihanat neuloa ja sain ne Marilta jaja.. plääh. Mä en oikeesti katko puikkoja, kolmas kaikenkaikkiaan oli tämä.

Shit happens...the second time..

Neulominen on muutenkin ollut vähän hitaanlaista tässä viime aikoina. Työpäivät on virunu iltaan asti ja väsy on ollut mahtava. Ei oo jaksanu es puikkoja liikutella, saati sit kehitellä uutta. Kävin kokeilemassa yksi kaunis päivä yhden paikallisen lankataivaan ovea. Siinä luki "vedä lujaa, ovi on jäykkä" Vaikka kuinka kiskoin niin ovi pysyi kiinni. Kovin oli jäykkä. Aukioloaikojen perusteella putiikin piti olla auki, mutta hiljaiselta vaikutti. Olkoonsa.

7 kommenttia:

mari kirjoitti...

Polvisukka näyttää hauskalta. Onko Jaywalker-muokkaus? Harmi puikkoja, mutta eipä se nyt niin vakavaa. Onhan vastaisuudessakin synnttäreitä ja jouluja! ;-)
(Ja puu uusiutuva luonnonvara)
Mullakin on just käytössä ruusupuiset 2,25mm:n puikot ja ne on tosi huteran tuntuiset, oikein vonkuu ja taipuu...

tikru kirjoitti...

:)
kai se on jaywalker..tosin en ohjetta oo kattonu yhtään, säveltelin itse..

joko kirjoitti...

kivalta näyttää sukan alku. nuo kävisi tosi hyvin ruskean hameen kanssa.

Palaga kirjoitti...

Ihana sukka! En uskalla edes ajatella neulovani itse tuollaisia, mutta vastaan voisin ottaa ilomielin :)

Hepsi kirjoitti...

-Vähäkös on hieno, sanoi tyttärenikin, joka olkapääni yli näki sukkasi. Eli hienot sukat tulossa! =D

Anonyymi kirjoitti...

Hieno sukka, toivottavasti saa parin :). Oletkos harkinnut julkaisevasi ohjetta?

-hanka

tikru kirjoitti...

Kiitos kehuista, meinas usko loppua kesken, mutta nyt on toinen aluillaan.

Hanka, en usko, että tästä tulee ohjetta, ainakaan tarkkaa. Sellaisen ylimalkaisen varmaan laitan sukkien valmistuttua, ihan jo itselle muistiin vastaisuuden varalle. Joten siitä sitten voi sävellellä jos tahtoopi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...