lauantaina, toukokuuta 19, 2007

Blogikierrokselta hanskaan tarttunutta

Kierros suoritettu.

Yksittäisiä, irrallisia huomioita:
- Neulojilla on järkyttävän paljon kissoja
- Koiriakin on (ja hevosia ja vuohia ja marsuja ja ööö jotain muitakin karvaisia ja karvattomia otuksia)
- Kehräämistä harrastaa tosi moni, tahtoisin kokeilla
- Ristipistotöitä on myös paljon ja upeita, meillä se on enemmän Juniorin mielenkiinnon kohde
- Isot blogiotsikkokuvat on vähän rasittavia tällaisella maksimikierroksella, pitää skrollailla postauksiin kamalasti. (Omaa vois vähän mataloittaa).
- ATC eli kortit ja muut paperihommelit on kans hianoja, mä kun oon aivan toivoton liiman, saksien ja paperin kanssa, (ehkä siks suosin yksinkertaista :)) ni osa näyttää jopa aivan ylimaallisen taitavasti ideoiduille ja tehdyille.
- En uusi kierrosta ihan heti, ei sillä, etteikö nähtävää olisi ja nautinnollistakin se on, mutta läppärillä ilman irtohiirtä meinas loppua fyysinen kunto
- Selatessa tein sitten noihin vyötiäissukkiin virheen, ja purkamista tuli pari senttiä varresta. Helppoakin näköjään voin sotkea.

Mutta siis ne bongaukset:
- Cavern on tullu eteen monessa blogissa ja tekee enemmän ja enemmän mieli tehdä se, tosin ei ehkä noin niukkana ja lyhyenä. Etenkin Tupasvillan versio hakasilla on kiva.
- Coloriasto, väriaiheisia tekstejä Wanhoja sellaisia
- Cookien sukkamallisto, voi kuolaus noita kaikkia. Törmäsin ainakin German Stockingseihin ja Twisted Flower -sukkiin. Heidillä oli nuo Twistedit ja muutenkin tosi upeita sukkia. Tahtoo molemmat...
- Villamokka on tekemässä ihanaa palmikkotakkia Sandrasta (miten molen missannu moisen kaupassa, yleensä selaan Sandran läpi ja jos löytyy jotain niin ostan)
- Rukkanen on vääntänyt ihanan jänisverkko-otuksen. Mielettömän hieno ja mä haluan kans, tosin lohkari ois hiano..kesäks tekemistä opintojen seuraks
- Puikkojen kilinää ja virkatut tilkut väreineen sai aikaan ajatuksen toisesta torkkupeitosta (fisupeitto-projektista on siis jo tarpeeksi kauan)
- Pikkuketun kataja-napit,Jatta teki joskus kans puisia Bublebobleensa.
- Nurinkurin Anna ei ihan romuttanu mun elämääni, mutta se Rowanin malli on jotain karkkia.. ja Marsvin toteuttaa.
- Neulologin nelikenttä oli aika mielenkiintoinen :)

Siinäpä jtn.
Kierros oli kannattava kaikenkaikkiaan, bongasin uusia blogeja tiiviiseen tarkkailuun ja kasa ideoita ja tahtoo-juttuja tuli lisää.

Ainii, senki huhu-uutisen bongasin, että Tapion kauppa ois avaamassa verkkokauppaa. Hitsi :)

10 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Kiitti kun jaoit tämän. Ite en oo pitkään aikaan ehtiny kattella mitä kaikkea netistä löytyy, talvella tein kyllä samantapaisen kierroksen ku sinäki.
No, sun listalta löytyi pari uutta herkkua :) Ite oon pitäny blogissa melko usein vaihtuvaa linkkilistaa, jos joku vaikka sitä kautta löytäisi uutta luettavaa.

Niin muuten, ihana uus ilme!

Anonyymi kirjoitti...

Todella mukavaa kun joku listaa noita löytöjä. Tekele&tuunauksen kautta jöytyy myös näitä ihania linkkivinkkejä. Mie itekin teen toisinaan tuon Finnist knit blogs listan läpikäynnin, mutta se tosiaan kestää niiiiin kauan, neuleblogeja kun on niin monta... Kun löytää suosituksen oman lempparin sivuilta menee herkemmin kattomaan että mitä linkin takaa löytyy.

Kaunista sunnuntaita sinne Sinun käsityömaahan!

piua
http://p-i-a.livejournal.com/

TiinaV kirjoitti...

Kiitos! Mie en edes tiennyt koko neulologin olemassaolosta ennen tätä!

Annash kirjoitti...

Kiva lista. Itsekin aikoinaan yritin aina lauantaiaamuisin käydä läpi kaiki neuleblogit, mutta niiden määrä on kasvanut niin rajusti, että yksi teekupponen ja lapsukaisten kärsivällisyys eivät enää riitä kierroksen läpikäymiseen lastenohjelmien aikana.

Helpoiten tulee seurattua linkkejä suosikkiblogeista. Kunpa vain bloggaajat enemmän ja enemmän linkkaisivat löytöihinsä tai juttuihin, jotka jostain syystä kolahtivat!

Olisikohan tarpeeksi tilausta pistää pystyyn kotimainen Yarnival?

tikru kirjoitti...

Mä kävin vielä syksyllä rauhallisina su-aamuina kahvikupin kanssa listaa läpi, mutta se on paisunut todella laajaksi nykyään, joten ei onnistu enää. Taisin joskus tammikuussa viimeks kipasta melkein läpi.

Tuo Yarnival- tyyppinen juttu ois aika mielenkiintoinen muokattavaksi. Kasaisi yhteen tasaisesti ja kootusti bongauksia kotimaisista käsityöblogeista.
Se vaatisi useamman tekijän, muuten tulee hiki ja tuska.

Annash kirjoitti...

Yarnivalin ideahan onkin siinä, että yksi toimii editorina ja ehdotukset linkitettäviksi jutuiksi tulevat kaikilta neulepolkkaajilta. Ehdottaa voi omaansa tai toiselta lukemaansa.

Pistetään asia hautumaan. Suomalainen neuleblogiscene on jo niin iso, että yksin ei tosiaan sitä kahlaa läpi ja jotain mielenkiintoista jää aina näkemättä ja uusia blogeja löytymättä. Yhteistyössä saadaan enemmän irti isosta asiasta ja nostetaan helmiä esille, jotta kaikki saisivat niistä iloa ja inspiraatiota.

Anne K-R kirjoitti...

Tuossa on ideaa! Kannatan.

Jepy kirjoitti...

Kannatetaan!

Pikku- Kettu kirjoitti...

Kannatusta saa myös täältä! Pitäisi selvästi tehdä itsekin tuollainen kierros, kun tuntuu, että missaa tosi monet hienot blogit ihan tietämättömyyttään.

Rouva Oranssi kirjoitti...

Tapion kaupan nettiytyminen on totta. Varmistin suoraan sieltä.

http://insideout.vuodatus.net/blog/600805

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...