sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Pätkärääkättyä Euroviisua

Aloitin eilen Viisujen alussa sukkaa ihanasta, värikkäästä Trekkingistä (juu yksi niistä, joita hehkutin tuossa vähän aikaa sitten, se kirkkain punakirjava). Järkytys oli kamala, kun kahden sentin varren neulomisen jälkeen alkoi paljastua karu totuus (samaan aikaan kun Ruotsin Ark pompotteli lavalla) - lanka on pätkärääkättyä! Siitä mitään raitoja tule. Voi yöks. Testin jo mustaa väliin raidoiksi, mutta luovutin. Pureskelin pois ja kuuntelin lohdutukseksi saksalaista jazzia.

Vauhdissa etsin toiset puikot ja aloitinUkrainan biisin katsomisen (ja kuulemisen) välttämiseksi Samoksesta pitsimyssyä. Ei hajuakaan mitä siitä tulee, mutta jotain.

Saksan lisäksi pidin kovasti Georgian teknohtavasta biisistä ja kreikkalaiset sekä ranskalaiset saivat tanssijalan vipattamaan vaikkei sanotus noissa biiseissa ihan plussia kerännykää.
Britit veti kyllä pohjat.

Mut nyt, päivän kunniaksi (kahvit on jo sylissä), voisi kasata Urban Aranin, vetoketju kyllä vielä uupuu kokonaan, mutta muuten kaikki on valmista. Illan lätkäpelin ajaksi tuota kasaamista tuskin kannattaa jättää, sillä voi vaikka hiha lipsahtaa nurinperin tai jotain muuta yhtä vakavaa tarkkaamattomuudesta johtuen.

4 kommenttia:

Piikkari kirjoitti...

Mitenkään neuleisiin kantaa ottamatta (okei, itseltäni loppui maasto-Nalle ja jouduin purkamaan), sanoisin että Iso-Britannian esitys oli korkeakulttuuria Turkin huulten lipomiseen verrattuna.

tikru kirjoitti...

Mä varmaan keskityin just tohon pitsikuvioon ku jäi koko turkki reagoimatta :)

Maiju kirjoitti...

Mäkin tykkäsin Georgiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ! Mikä nettiputiikki myy Patonsin neuleohjeita ? Kyselee tiedosta kiitollinen

PÄIVI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...