maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Lisää lankaa? - More Yarn?

Ärh. V--tus kaivaa niskavilloja ja koska ruoka on nyt pannassa eikä lenkille jaksa lähtä, niin ostinpa sitten lankaa. Vihree on hurrrrmaavan väristä PirkkaSirkka-lankaa, musta halpaa Vuorelman villaa ja valkea sekä sininen tarjouksesta SandnesGarnin Wilmaa. Menin ostamaan vihreää puuvillasekoitetta, mut sellasta Oikeeta Väriä ei ollu. Idea ois valmiina et mihin sitä tyrkkäisin. Neulon nyt sit sukkia kunnes Se Lanka tulee eteen.

Hmph. I'm pissed off some things and I won't eat candies and jogging is out of order right now, well I bought some yarn. Wool. I love that green Pirkka-yarn. Black was cheap Vuorelma -wool. White and blue are sockyarns and cheap SandnesGarn's Wilma.

Norjalaiset näyttää nyt tältä, tein kavennukset vähän eri tavalla kuin ohjeessa. Vähän pohdituttaa riittääkö lanka... Mariii?

Norwegians looks like this now. I made decreases different way than in the pattern.

EDIT: Unohtu kokonaan.. Uus Ulla on ilmestyny ja siellä oli tällä kierroksella monta mielenkiintoista juttua. Ainakin Kärhö-slipari, Kiritys- pipo ja Lehtiköynnös-sukat. Lammas on muuten kuul.

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Ihanat norjalaiset!

mari kirjoitti...

Mitämitämitä?!
Olen asemissa - odottelen ohjeita! ;-)

tikru kirjoitti...

:) en mä vielä tiä tarviinko lankaa.. hermot meni ruutukantapään kanssa ja sovella. Laitan tulipalokiirepostia jos tarviin lankasta.. noilla sukilla kun näin kesähelteillä tekeepi ihan älyttömästi.. vaikka suomessa oonki.

Pikkumyy kirjoitti...

Kauniita lankoja ja norjalaiset, taidókkaat kerrassaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...