perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Cavernia

Cavern cardin ohje on ollut kirjanmerkeissä keväästä ja oon ihaillu sitä vaikka kuin monena versiona. Kesäneule puuvillasta on hautunut mielessä pitkään ja Reunasilmukassa kävin kuolaamassa lyhythihaista Marttaa ja toisaalta tahdoin myös paksusta langasta, isoilla puikoilla.. Jaa-a, niinpä Cavern cardi pomppasi puikoille omana versionaan.

Langaksi valikoitui musta Tennesee tuplana, ihan vaan siks et sitä oli varastossa es alottamisen verran. Ylösalaisin raglan vei mennessään ja oon ihan ihastunurakastunu tuohon tapaan tehdä neule. Matkan varrella myös palmikot katosivat suunnitelmista, sillä musta Tennesee paksuna on aika kuul helmineuleena sekä tasaisena oikeana pintana. Tulee mieleen jostain syystä jotenkin japanilaisvaikutteita, joten kaadan takkia vähän siihen suuntaan hihojenkin suhteen. Helma on vielä vähän auki, mutta teen sen varmaankin samaan tyyliin, ensin mietin aaltoraitoja tjv, mutta ei taida osua eikä upota. Leveä helmineulereunus. En muuten aluksi, kun näin Cavernin ekan kerran, pitänyt tuosta kauluksen muodosta, musta se oli outo ja nyt se on yks parhaista jutuista tossa takissa.

Seuraava Cavern-modifikaatio on jo paperilla. Aah... joku vois neuloa noi sukat valmiiks tässä välissä.

Short version in english today, I'm so in hurry to knit this one :)
I'm knitting Cavern cardi and love the pattern and the way to knit it. Cotton yarn double and 5 mm needles - fast to knit, fast ready and infact looks cool. Simple, and cool. Did I already said that I love it?

6 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Cavern on addiktoiva malli! Se on jotenkin niin yksinkertaisen tyylikäs. Minulla on toinen Cavern tekeillä, tällä kertaa talviversio. Ja mielessä siintää jo seuraava...mutta ehkä teen välillä jotain muuta.

Palaga kirjoitti...

Kaunis takki!

Pikkumyy kirjoitti...

cavern on todella kiva malli.

Anna kirjoitti...

Mullakin on versio Cavernista suunnitteilla mustana, tosin paljon ohuempana eli Kotiväestä. Noi ylös-alas raglat on tosi ihania neulottavia! Sun takki näyttää niin hyvältä, että pitää vauhdittaa oman projektin alkua.

Hanna LANGANKIERTO kirjoitti...

HEIPPA!
Kivalta näyttää CAVERN-alku! Mullakin se on koko ajan tehtävien listan kärkipäässä...
Sulle on haaste blogissani!
Hanna

Kamicha kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tekisi mieli omillekin puikoille paksua mustaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...