sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Raitaa siellä ja täällä - Stripes everywhere


Takki on nyt pingottelee itteensä, tai oikeestaan takahelmaa sekä nappilistaa kohdalleen. Tarkoitus olis huomenna käydä ettimässä soveliaat mustat napit, varastoista kun ei löytynyt sekä päätellä langanpäät. Ehkä sen voi laskee melkein kesäneuleeks, teinhän 3 mm puikoilla ja ohuesta villalangasta..

Gradigan is now blocked, everything is knitted and just wait. I have to get buttons for it tomorrow, somehow there is no black and plain buttons in my stash. I think this could be summerknit? Maybe.. well, at least I knit it 3 mm needles and thin wool yarn.


Sukkia ei voi neuloa koskaan liikaa, koska sukkalankaa ei voi olla liikaa...niinhän se kai tuli todetttua. Trekking XXL väri 155, päätti hypätä puikoille, siitä on ehkä tulossa Gentleman's Fancy Socks (Nancy Bush, Knitting Vintage Socks). Tosi Fancya saakin olla nimittäin saajana olisi ehkäpä tädin mies, kun se tuossa heinäkuun lopussa täyttää vuosia. Etin toista mallia pitkään, mutta tuo lanka rajoitti jonkin verran mallia ja päädyin sitten Fancyihin, jotka oon jo kerran neuloskellu. Vähän jännitti, et miltä tuo lanka näyttää, liekö pätkärääkättyä vai oisko, ehkä kenties raidoittuvaa (neuloin mielikuvituspeukalot pystyssä tuota aloitusta) Ja jes.. se tekee raitoja jopa 80 silmukalla.

Never too many socks. Becouse never too many sock yarn. Trekking XXL colour 155 and Gentleman's Fancy Socks from Nancy Bush. I have knitted Fancys one time before and liked the pattern. These are for my aunts husband, he's got birthday end of July. I love the yarn, it makes stripes :) Not bad at all.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...