maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

Sinilintu

Tästä se alkoi ja tuohon alla olevaan päätyi. Mikä onkaan parempi tapa käyttää opiskeluja varten tehdyt käsitekartat, kuin kaavoitus.
Oli mulla varastoissa sittenkin tarpeita. Raitakangas sekä vuori on mummin varastoista, veikkaisin 50-70-lukulaisia kankahia, nimikangas on viime kesänä kassia varten ostettua. Tukikankaina toimii alaosassa vanha petari ja yläosassa osa entistä fleecehuopaa.
Napit löyty osittain tänään, osittain varastoista kuten kiinnityssysteemitkin. Apinoin yksityiskohtia ja muotoja mm. täältä.
Tuli kiva, vaikka kiinnitysjuttujen kanssa pyörinkin hetken jos toisen. Myös vuorittaminen pitkästä aikaa oli aivojarassaavaa, piti miettiä ja muistaa et mitä tyrkätä minkäkin sauman väliin. Joku ei myöskään hallitse noita tikkauksia ja asemointeja Susanna-tyyliin, mut ei pysty :)

Tikkaaminen oli kivaa. Suorastaan nautinnollista, tosin mun koneella ei pyöritelty vapaasti kuvioiden, joten yläosan tikkaukset ei mee kuvion mukaan vaan ihan omalla aallolla.

Alla päivän saldoa ja osa ihan varastoistakin kaivettua. Suunnittelutyö meneillään ja siltä täällä näyttääkin...

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihana laukku hauskoilla yksityiskohdilla!

KaSil´s kirjoitti...

aivan ihana!

Merith kirjoitti...

Älyttömän hieno laukku!

Kirahvijalkainen kirjoitti...

Herkkuja kuvia ja tosi ihana laukku! Persoonallisia yksityiskohtia olet käyttänyt hienosti. En vaan saanut linkkejä toimimaan. Missäköhän vika?

upa kirjoitti...

Onpa kauniita!

Maaru kirjoitti...

Veikeä veska!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...