sunnuntaina, elokuuta 19, 2007

Kysymyksiä sunnuntaiksi

Only in finnish today, some questions..

1. Ravelrystä - Jos sinne lisää ohjeen, niin miten saa kuvan lisättyä ohjeeseen? Saako sen itse lisättyä? Sama langoissa. Mulla ei noiden "photo" -välilehdille ilmesty alas sitä flicrin vetogalleriaa vaikka kuvapaikan päällä lukee "vedä kuva tähän".

2. Lisää ravelrya - Pitääkö stash-sivustolta itse käsin muokata langat käytetyiksi vai saako projektien kautta sen jotenkin suoraan. Siis jos varastolangan on käyttänyt projektissa.

- Juu luen forumeita koko ajan :)

3. Kehruusta. Pyöriikö kehräämisen aikana koko lyhyt, jos pyörii, niin miten lanka alkaa kiertyä rullalle? Mulla nimittäin testatessa hampaat kiertää lankaa juu, mutta rulla pyörii samaan tahtiin, niin sain vaan kierteitä aikaseks, mutta lanka ei alkanut kiertyä rullalle. Onko jossain selkeää kuvaa - ohjetta, Käspaikan kuvista ei saanu tarkkaa selkoa.

Kaura-pipon kakkosversio. Testaan ohjeen toimivuutta.
P8180111

9 kommenttia:

ilu kirjoitti...

Minulla oli rukin kanssa tismalleen samanlainen ongelma. Sain muutaman oikein hyvän vinkin, voit lukea ne suoraan mun postauksistani:

http://ilunduuni.vuodatus.net/blog/731215

ja

http://ilunduuni.vuodatus.net/blog/732495

Toivottavasti ratkeaa yhtä helposti kuin mulla... :)

tikru kirjoitti...

Kiitos Ilu, onkelma sama, pääsen myöhemmin testimään auttaako noi sun saamat ohjeet.

mirzu kirjoitti...

1. kohtaan en osaa sanoa, lisäsin sinne yhden ei-oman-ohjeen ja omaan projektiin kuvan valmiista työstä ja muutaman päivän päästä tuli yv, että saavatko käyttää kuvaani kyseiseen ohjeeseen. Ehkä jos oman ohjeen lisäät ja olet merkattu sinne "suunnittelijaksi" niin saat itse lisätä kuvan ohjeeseen ja muuten kysyvät sopivia kuvia uusiin ohjeisiin? :o Evt.
Ja langasta, tarkoitatko kun lisäät kokonaan tietokantaan uuden langan vai kun lisäät itsellesi stashiin uuden langan? Mulla meinaa tietokantaan uutta lankaa lisätessä ei kuvaa saa laitettua, vaan käy samalla tavalla kuin noiden ohjeiden kanssa (eli sieltä tuli eilen taas yv että saavatko käyttää Novita Mondo-langastani kuvaa yleiseen lankasivuun) ja omaan stashiin lisätessä saa kyllä kuvat lisättyä itse. Auttoiko yhtään ;<

tikru kirjoitti...

mirtzu..Kiitti, noin se lienee on. Langoista just sinne tietokantaan lisätessä. Ilmeisesti nuo toimii just noin, et jos ei oo designer-statuksella niin ei voi lisätä kuvaa ohjeeseen, mut sit ne kyselee just privasti, mikäli ohje on uusi.
Pyysin suunnittelija-statusta, saa nähdä saanko :)
Sais omat ohjeet sinne kans.

Luinelen kirjoitti...

Koko lyhty pyörii juu (muuten ei tulisi kierrettä), mutta rullan pitää pyöriä vähän nopeammin tai hitaammin jotta rukki vetää langan rullalle. Yksi tekijä jota Ilun blogissa ei mainittu on nyöriä varten olevan uran koko, jos ura (siis sen ympärysmitta) on saman kokoinen sekä kehrässä että rullassa, ne väistämättä pyörivät samaa vauhtia. Tämä siis olettaen että rukkisi (kuten minun ja Ilun) on semmoista mallia jossa nyöri kulkee sekä kehrän että rullan kautta, muunkin mallisia on.

mirzu kirjoitti...

Etköhän sä saa design-statusta, aikamonella muulla on sellainen kanssa, vaikka on muutamia ihan simppeleitä juttuja ;)

Piikkari kirjoitti...

Koita sieltä ylhäältä oikealta välilehdeltä ottaa "edit photos" ja sieltä sitten.

Siihen tulee kyllä linkki siihen Flickeriin mut mun pitää joka kerta painaa "search" ennen kuin kuvat ilmestyvät valittaviksi.

Piikkari kirjoitti...

Ja stash-kysymykseen että kyllä pitää itse siirtää langat käytetyiksi, ei ole niin toimiva systeemi kuin kirjojen kanssa :-)

katriina kirjoitti...

Juu, kun lisää kuvia pitää "istunnon" ekaa kuvaa lisättäessä klikata "search". Nopeuttaa muuten huomattavasti hakua, jos tekee stash -kuville oman photoset:in.Ihan itsestään selväähän se tietty on, kun ei tarvitse kaikkia kuvia tuoda:). Tag:itkin toimii varmaan yhtä hyvin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...