lauantaina, elokuuta 11, 2007

Tankkaustauko - Eating an apple

Lace Leaf Pullover on tässä vaiheessa, tosin en oo tyytyväinen muutamaan kohtaan, joten taitaa mennä purkuun kainaloihin asti.

On muuten jokseenkin hilpeää neuloa 7 mm puikoilla ja paksulla langalla kun on viimeks tikutellut 2,5 millisillä sukkia. On kuin ois halot kädessä... ja neuleen syntynopeus on Huima. Neljä päivää ja villapaita :).

Kuuma projekti ihan sanan fyysisessä merkityksessä. Lämpöä on yli 25 ja kesän kuumin viikko. Mä neulon paksuinta, kuuminta, pakkasenkestävää villapaitaa. Voi vaan kuvitella kuin kuuma on testata ja fiksata sitä sopivaks. Siks kai noi sovituksetki jäi vähemmälle..

Lace Leaf Pullover looks like this now. I'm not pleased some details of this, so -> frog-time to armholes, I think.

It is quite funny ti knit 7 mm needles after 2, 5 mm... feels like knitting with logs, not needles. And how fast is this, amazed :) only 4 days and I have a pullover.
This project is very hot issue now in physical meaning; temperature is over 25 degs celsius and this is the warmest week of the summer... and I knit bulky, frozenproof pullover. How hot is it to try and fit it..Too hot.

3 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Onpas raikkaan värinen! Osaan kuvitella kuumuuden neule päällä! Mulla on sormetkin ihan turvoksissa tästä helteestä ja myös paksua tulossa.

joko kirjoitti...

minä jo vähän hiplasin tuota sävyä kaupassa, en ostanut kun en keksinyt paljonko tarvitsen. lanka ei kovin villaiselta tunnu minun mielestäni vaikka villaa aika paljon siinä onkin. miltä se tuntuu neulottuna?

tikru kirjoitti...

Joko, lanka on pikkusen karheeta, mut kestää kasassa. oon purkanu ja kasannu useempaan kertaan paria kohtaa ja lankaan sei oo vaikuttanu. Kuuma se ainakin on ja kevyt. Tohon paitaan menee ohjeen mukaan 700 g, mut mulla riittää 600 g vaikka tein helmasta ohjetta 5 cm pitemmän.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...