tiistaina, elokuuta 14, 2007

Vihreä sammakko - Green Frog

Purin Lace Leaf paidan, toki vasta sen jälkeen kun olin vielä kerran neulonu kaula-aukkoon asti koko paidan valmiiks. Totesin, etten vaan tykkää mallista ja haluan tehdä tuosta vihreästä langasta jotain ihan muuta. Lanka siis jutteli kesken neuleen. Kerille vaan ja suunnitteluprosessi pyörii korvien välissä.

Koulu ts. työt ts. sauna alko tänään. Olo on kuin märällä rätillä, mutta oli kiva päivä. Ja niitähän riittää vielä 186 ennen kesälomaa :) Ainii, välkkäneule pitää kehitellä.

I knitted Lace Leaf Pullover again up to the neckline and then desided that it is not for me. I thought that the pattern is something I like to wear and knit, but it was not. So, frog. The yarn spoke already :) it want to be cables and something like that. I'm prosessing now. Too hot to knit.

Today was the first day at work = school. Funny to meet kids.. and tired. Happily I have only 186 days to work before next summer holiday. Aa.. I have to remember to take something to knit between lessons.

5 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

EIKÄ? purkasitko sä sen?:(

se oli ihana! :)

HippulatVippulat kirjoitti...

Eihän menitsää purkaa :( Kivan näköinen pusero oli, mietin mielessäni, että kaulus ois voinut olla lyhyempi :)

tikru kirjoitti...

Pureksin mä sen. Ei vaan tuntunu just oikeelle :)
Tarkkaa touhua.
Ja tuo lanka on väriltään niin huippua, et tahon siitä sellasen Just Hyvän paidan.

Rouva Oranssi kirjoitti...

Meniks sulla paitaan 600 rammia lankaa? Mietin että paljonko tarttisin tota paksua s-kokoisen tyttären puseroon.

tikru kirjoitti...

Rouva oranssi.. Mun koko on m/l ja tuo paita oli melkein reilu. Tein seiskan puikoilla ja se 600 g ois riittäny, sillä kauluksen joustintakin oli jo 10 cm ja vielä oli jäljellä viimestä kerää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...