lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Kahvilla

Links and think about the links. Only finnish today.

Knittykin on saanut syysnumeronsa pihalle. Omaan silmään iskivät
Foliage -pipot
Waffle-sukat
Cinderella-sukat
Myös Percy on kiva, vaikka neulotut laukut aina vähän epäilyttää.
Ja Tussie Mussiessa on samaa kuviota kuin Kaurassa modattuna.
Jenna Wilkinsonin Thinking beyond the pattern on kans hyvä..

Muutenkin Knittyssä oli nyt paljon mukavia juttuja, jos ei sellaisenaan toteutettavaksi niin ainakin osittain hyödynnettäväks. Tosin, tuntuu et kaikki syksyn neulemallit jotenkin iskee, ehkä se johtuu siitä, et ne on syksyisiä, ei kesäisiä.. taas se henkilökohtainen kesäneule-ongelma iskee vastaan :)

Sain eilen postissa Rowanin A season's Tale :n. Rowaneissa on kyllä ihan mahtavia kuvia. Kirjasia vois vaan selailla ja tuijotella tunnelman takia. Tuttua Kim Hagreavesia pullollaan. Pidin kovasti Firthistä (varmaan kuvan kiltistä johtuen) sekä Nevistä.
Myös Fifessä on mielenkiintoinen palmikointi, tosin malli sinänsä on lyhyt. Ja ehdoton suossari on molemmat neuleet tässä kuvassa. En tiä tulisko tollasta pitkää takkia koskaan pidettyä, mutta.. ah niin ihanan näköinen. Myös tuo miehen paidan pinta on mielenkiintoinen, mutta istuvuus on vähän säkki.. Maisema on aika kuul.

Tilasin ekaa kertaa The Book Depositorysta ja täytyy sanoa että nopeaa toimintaa. Vajaa viikko tilauksesta niin jotain tuli jo luukusta. Ekologisuudesta en niin tiä, sillä sain kaks kirjaa (toinen on hömppää, ei neuleita :)), molemmat omana postinaan.. tuleekohan loputkin erillisissä omissa kuorissaan. Mutta nopeampaa kuin Amazonilla ja tää erä ainakin halvemmalla.

Haha.. törmäsin Craftzineen. Kaikkea käsityöjuttuihin liittyvää, mukaanlukien barbien sähkötuolin valmistusohjeet, sekä muovipussien uusiokäyttöä.

Neuletatuointeja. Ei vielä ihan oma harkinnassakaan, mut ei hassumpia..

Pitäisköhän osallistua T-frogilla ja B. Bunnylla. Pah, ei onnistu, vaan jenkeille.

Phildariltakin on tullut Special Twenty, josta kaapeleidensa takia jäi mieleen tuo valkea paita/tunika. Simppeliytensä ja silti kiinnityksen takia mieleen jäi harmaa takki (vois tehdä alpakasta), ja ne pallot ja pampulat (vaaleanpunainen portugalilainen lanka..)..Ja jostain syystä tuo raitaisuus sekä vaaleanpuna-harmaa iskee muhun ihan kympillä.


2 kommenttia:

LiisaP kirjoitti...

Noi tatuoinnit on aika hienoja. Minä toteutin kesällä kans neuletatuointi toiveeni.
http://liisap.vuodatus.net/blog/660712
Vähän eri luokkaa kuin noi pari kerää tatskoissa.

tikru kirjoitti...

Liisa, hiano toi sun kuva. Missä se on? Kädessä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...