tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Th(/dr)ink Pink?

thinkpink
Mikämuavaivaa? Ostin vaaleanpunaisen pressokeittimen (Ihan lohtuna ja palkintona hammaslekurikeikasta, lankakauppaan oli liian pitkä matka onneks..). Oon viimeaikoina ostanu myös vaaleanpunaista lankaa sekä Portosta Marin kautta, että Alpakkaa lähikaupasta. Ja nyt sit tää. Joku vie mua kohti vaaleanpunaista. Puolisko voi todeta tuosta jotain ;) mut mä pidän siitä. Se on kuul. Ja espresso on hyvää. Tosin tänään (kuten mukin koosta voi päätellä) ja useimmiten muulloinkin kallistun café au lait'n puoleen . Neulontaan viittaavana kuvassa on lisäkkeenä vaaleanpunainen Minttumaari, joka on reunuksessa. Tosin lisään reunuksen leveyttä ohjeesta poiketen, jotta huivi saa kokoa.

Edit: järkyttävät suomenkielen sana-lausehirviöt - puudutus kestää todellakin 4 tuntia.. ja vaikuttaa myös korvien, ei pelkästään leukojen väliin.
Edit 2: valistuksen jälkeen keitin on siis presso, ei espresso :) joka päivä oppii jotain uutta.


Gosh, what is happening to me? I bought today pink (!!) presso-maker. I have bought rose (ok, pink) yarn from Porto by Mari and Alpakka -yarn is also pink. And now this. I think that my dear Man may say something when he see this *grin* but I love it. And espresso, well, I like the most café au lait (as you see from mug size), is so good.

thinkpink2

10 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Oooooh!! Aivan ihana espressokeitin!! Päivän piristys :))

Ultimecia kirjoitti...

Just täällä mietin että millä lahjoisin pois viisurileikkausvitutuksen, kun jää hyvä keikkakin kipu- ja sekavuustilan takia näkemättä. Hyvä että sinä olet palkintosi löytänyt! Voi olla, että mulla menee langan puolelle; ellei tuota keitintä sitten ole tummanpunaisena.

kirsi kirjoitti...

Vau mikä keitin!! Sulla taitaa olla pinkkikausi alkamassa, mulla sitä onkin kestänyt pari vuotta jo. Pienenä ja nuorena ja vielä aikuisenakin en voinut sitä koskaan sietää mutta kait se on jotakin pehmenistä sitten :)

Kävi vähän kälppäsesti kun haahuilin netissä etsimässä mistä suomalaiset ovat saaneet hankittua UrbanAranin ohjeen. Osuin sun blogiin (luen sitä toki paljon muutenkin) ja tilasin ohjeen siltä istumalta Weawing jostakin, ja nyt odottelen... Vasta tilaamisen jälkeen näin jonkun RSS-kommentin (tms. on vielä outo juttu mulle) ja siinä oli, että joku toinen kauppa voisi olla parempi. No mikäs sitä hyvää odotellessa, kun langat sentään ovat jo valmiina.

Brahdelt kirjoitti...

No reason to be ashamed, I'd be happy to own a coffee maker like this! *^v^*

tikru kirjoitti...

ultimecia..oli sitä punaisena ja luonnonvalkeanaki *vinkvink*

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava keitin! Hyvä harjoitella espresson juomista, Portugalissa kun ei tavallista kahvia juurikaan ole... Vinks vinks:) Ja Muutenkin äärimmäisen hienostunutta makua osoittaa Nalle Puh-muki... Arvaa kenellä sukulaisellasi on täsmälleen sama kuppi:)Hii...
Marjaana

tikru kirjoitti...

Marjaana :)
Yllärispylläris... Mullon nallepuheja enemmänkin ja toki myös Tikru ja sit löytyy Mikkejä ja Minnejä.

Terde kirjoitti...

Ihana keitin. Tohon samaan sarjaan on kuulunut, toisen värisenä tosin, myös kaakaokeitin. Oliskohan siitäkin jo markkinoilla vaaleanpunainen versio?! Magee!-Terde

Tiina kirjoitti...

En ole niuho, mutta kuvassa on pressokeitin, ei siis espressokeitin, jonka toimintaperiaate on toinen ja tulos erilainen.

Kaunis keitin kuitenkin ja erityisen hyvää kahvia sillä saat kun käytät Parisien- tai muuta tummapaahtoista kahvia. Hienoksi jauhettu italialainen kahvi (espresso täällä Suomessa) ei ole paras mahdollinen materiaali tuohon pannuun.

Mikäli mielit espressoa, moka-pannuja saa myös pinkkinä ;-)
http://www.amazon.com/gp/product/images/B000MYWF6G/ref=dp_image_0/102-3420917-1327338?ie=UTF8&n=3370831&s=gourmet-food

tikru kirjoitti...

Kiitos tiina tarkennuksesta, mä jo eilen mietinkin tuota nimeä et menikö oikein, kun en oo kahvipro, mutta viisastuneena korjaan tuolta tekstistä myös :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...