perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Julkaistu - Published

Sain eilen postia. Ameriikan maalta tuli kirje, joka sisälsi The Smart Knitter Newsletter, September 07. Syy miksi lehden avaaminen oli aika jännittävää, oli se, että siellä on sisällä mun kirjoittama artikkeli neulojasta Suomessa sekä Kaura-pipon ohje. Painettuna, ihan oikeasti.

Vaikka lehdykän levikki ei ole hurja, eikä se ole täällä tunnettu, niin halusin lähteä mukaan tuohon projektiin kokeilumielessä. Kaura-pipon ilmestyttyä Flickrin kuvagalleriaani sain sähköpostia Jenkkilästä ja kyselyä ohjeesta ja innosta kirjoittaa valtameren tältä puolelta neulekuulumisia sekä tuoda jotain erilaista heidän uutiskirjeeseensä. Jaa-a. Mietin tovin, mutta vaikutti mielenkiintoiselta ja onhan oman ohjeen julkaisu aina tavalla tai toisella hienoa, joten mukaan vaan. Harmittavaa on vaan se, etten voi julkaista Kauran ohjetta nyt suomeksi, mutta ehkä keksin jotain muuta.

Nyt sen Harmovaaran pariin.

Kaura-hat's pattern in the Smart Knitter Newsletter, September 07

11 kommenttia:

Annikainen kirjoitti...

Hieno homma. Onnittelut artikkelin johdosta. Kyllä vain onkin tyylikäs pipo.

Susanna epäkirjautuneena kirjoitti...

vau! sähän oot melkein julkkis! Hieno homma!

Jaana kirjoitti...

onnittelut! Hieno homma! Mä oon kyllä nyt ihan maani myynyt, odotin NIIN kovasti kaurapipon ohjetta tulevaan Ullaan. Upea malli, täydellinen suorastaan!

kirsi kirjoitti...

Onnittelut! Tämä neulonnan maailma on kyllä niin ihana kun tavalliset ihmiset (tai kaikkihan nyt on tavallisia ihmisiä mutta siis..) pääsevät esille oman maan rajojen ulkopuolellekin.

Tulee taas mieleen se jenkkiläisen lankafirman sukkaklubi, joka juuttui pankkikriisiin kun pankin setät oli sitä mieltä ettei sukankudonnassa voi olla tommoset volyymit :)

Hurraa me suomalaiset ja muun maalaiset neulojat!

Vilma kirjoitti...

Wau, upeeta! Kaura on todella mahtavan näköinen pipo, kohta niitä on sitten Ameriikka pullollaan, Finnish Design ja silleen. :)

verano kirjoitti...

Hih, mikä taiteilijanimi :D

tikru kirjoitti...

:) Kiitos

Koukuttaja kirjoitti...

Vautsi! Olenko mäkin nyt siis melkein sukua julkkikselle tai jotain kun olen kommentoinut Sen Tikrun blogissa ? ;D Mutta tosiaan, kaunis pipohan tuo on, tosi nätti malli, joten olihan se nyt vain ajan kysymys, koska joku ottaa noissa merkeissä yhteyttä ja haluaa julkaista. Hienoa! Onnea!

Meri kirjoitti...

Hei, saanko kysyä apuasi ? Muistaakseni olet tehnyt Urban Aran Pulloverin Patonsin Street Smartista. http://www.streetsandyos.com/ -blogissa se on toteutettu Gjestalin naturgarnista, jota mullakin on varastossa 1 kg. Nyt vaan aprikoin, mahtaako 1 kg riittää tuohon malliin (Patonsin sivuilla ei kerrota kulutusta) ? Naturgarn 100g=110m. Uskoisin että koko L olisi mulle sopiva. Olisitko kiltti/jaksaisitko katsoa mulle kulutuksen ? Tuhat kiitosta, t Meri

tikru kirjoitti...

Kiitos :)

Meri, tein Urban Aranini Llama Finesta, jota saa saksalaiselta vakkarilankakauppiaaltani, Wollkontorilta -sivupalkista löytyy.

UA syö lankaa paljon. Yllättävän paljon. Tein omani, mikäli oikein muistan M-koon mukaan ja malli kyllä antaa periksi joka suuntaan :)

Tarkistuksen jälkeen... lankaa kului 900g, koko M, puikot 4,5 ja 5. Llamaa 50g = 60m.

Meri kirjoitti...

Kiitos tiedosta, epäilinkin vähän että kuluttaa jonkun verran. Käytän Naturgarnin muuhun nyt, mutta otan lankasuosituksesi muistiin - ko malli kiinnostaa. Samoin täytyy alkaa etsiskellä kaupoista tuota ohjelehteä..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...