sunnuntaina, lokakuuta 07, 2007

Oih!

Tiättehän sen tunteen, kun joku projekti venyy ja lopulta sen saa päätökseen. Puikot (ts. kädet) vapautuu ihan uusille urille... pöytä on tyhjä ja voi valita Mitä Haluaa. Tunne on vielä suurempi varmaan sellaisilla yhden tai kahden projektin ihmisillä kuten itte oon. Jos uskaltaa aloittaa uusia juttuja silloin kun siltä tuntuu, ja tehdä niitä rinnakkain useita, on fiilis varmaan vähän erilainen?

Huippua! Just nyt on sellanen fiilis.

Harmovaara on tuolla märkänä (Novita huom!) nosteltu kasassa valumaan kylppärin lattialle ( ei siis ja pesukoneen vapauduttua menossa kierroksille 600-700 rpm (Novita huom2!). Vihervaaran ohjetta on työstetty ja sen työstö jatkuu... hamaan tulevaisuuteen.

Mutta ei mitääääään puikoilla. Töissä raitasukat, mut niitei lasketa. Tsiis. Mitähänmätekisin..
EIpä tarvinnu kauaa miettiä. Oon nyt säätäny ittelleni noita Isoja ja Paksuja neuleita sen verran, et halusin tehdä Puoliskolle ohutta ja pientä. Myös Soctober velvoittaa, joten sukat puikoille. Ravelry käyttöön ja tsekkasin jonotuksessani (queue) olevat.. siellähän ne odotti, juuuuuuri sopivasti; Boyfriend Socks.

Haluan tehdä jotain kaunista. Ja ohuilla puikoilla ja ohuella langalla, Trekkingiä, mustana.

You know the feeling after finishing something big and time taking project? Needles are free (well, hands) to knit something, something different and new. Tabula rasa? I think the Feeling is little bigger knitter like me, who has only one or two WIPs at the same time. Those who has courage to start new project every time want, the feeling may be little different?

So cool this feeling! I have it now. Graygable - Greengable's pattern-version is finished and it waits on the bathroom floor wet. I should roll it in washing machine and then hope everything is fine.


I have knitted big and bulky knits only for me for a while so, something for my Love this time. Something small, thin.. Socks? Socktoberfest also obliged.. So socks I will knit. Ravelry and my queue - there the new project is: perfect choice on the line is Boyfriend socks. So beautiful, so thin yarn and needles.. I want I want.. CO.

2 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Kiitos muistutksesta - nuo suakt ovat minunkin todo-listalla, mutta siellä unohdetummassa päässä. Niin paljon sukkamalleja, niin vähän aikaa...

mari kirjoitti...

Miten multakin jotenkin on mennyt tuo malli ohi??? Ja listaan!
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...