keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Voihan seitsemän veljestä ja Kivi

Only finnish today.

Olipas mukava päivä. Töissä Kivitettiin monella tapaa, näin hienoja näytelmiä 7 veljeksen koulunkäynnistä sekä Hiidenkivelle joutumisesta. (Eli otsikolla ei oo mtn tekemistä langan kanssa tällä kierroksella.) Sää oli kuin morsian; kirkas ja kylmä sekä värikäs...Tuulinenkin :)

Kotona Harmovaara oli kuivunut ja sain pääteltyä sekä säädettyä sen melkein loppuun. Nappivarasto petti tällä kertaa ja kahta sopivaa nappista ei löytyny. Mambo käyttäytyi tällä kertaa kiltisti koneessa ja neule on Just Sellanen ku Vihervaarasta piti tulla. Ihku. Mä tykkään ihan älyttömästi vaikka itte sanonkin. Mielenkiintoisia hetkiä eletään myös ohjeen suhteen sillä nyt sitä tikutellaan muualla. Huomenna kuvaussessiot mikäli ei ihmeitä tapahdu.

5 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Onnea molemmista Vaaroista! Malli on todella hieno ja sinä olet todella taitava. Olen seurannut blogiasi aika pitkään, mutta nyt kommentoin ekan kerran :)

Minua kiinnostaisi tiedää miten nyt pesit tuon villatakin? Oliko kyseessä hienopesu, vai normaalipesu? Entä linkousnopeus.

Minä olen muuten neulonut siskolleni viime joululahjaksi Omppuhuivin ja tein siihen piponkin (tosin se on vielä kesken, koska en ole jaksanut vuorittaa sitä). Eli kiitos myös huivin ohjeesta!

tikru kirjoitti...

Kiitos salla.. mä laitan pesusta juttua myös huomenna, mut pesin villapesussa 30 asteessa, kierroksia linkouksessa 800.

Talvi kirjoitti...

Vaarat ovat ihania! :) Kieli pitkällä ohjetta odottaen...

Mimmosta Mambo on neuloa? Ja pehmeneekö pesussa? Hypistelin sitä marketin hyllyssä kerran mutta tuntui kaamean köysimäiseltä.

Sire kirjoitti...

Kauniita ovat nuo vaarojen palmikot. Ihanaa että jaksat kirjoittaa ohjeen. Odotan innolla ;)

Satu kirjoitti...

Tuo on NIIN kaunis neule! Todella upeaa työtä, siis aivan ihana malli, *huokailee ihastuksesta*..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...