sunnuntaina, joulukuuta 16, 2007

Joulutouhuja - Fuss for Christmas

piparit
Pipareita, uudella tämänvuotisella tyylillä. Tyksin erityisesti poroista ja vetureista. Täytyy myös kertoa näin epävirallisesti ohi virallisen tiedotuksen, että apaut puolet pipareista on syöty taikinana. Se vaan on niiiiiiiiiin paljon parempaa niin (huomatkaa kuvasta sensuroidut vähän tummemmat versiot, unohtu..oho).

capelet

Mummi saa toivottavasti joululahjaksi keepin. Mulla on mummin suhteen värionkelma, en osaa oikein neuloa muuta kuin vaaleanpunaista, roosaa tjv. Se vaan niin tuntuu osuvan. Toivottavasti sekin. Toinen siis niistä kahdesta neulotusta joululahjasta. Ei varmaan tarvia mainita, että molemmat lahjat on vielä kesken. Paineita?

muotit

Gingerbreads, style new. I love specially those reindeer and locomotives. I have to tell also, that almost half of the Gingerbreads has been eaten as a dough. It is so much better that way.

Granny will get (hope) this capelet. I have colour-problems with granny's kints, she is so rose and light pink. I hope :) This is one of the two knitted Christmas presents. Both are still WIPs. Grh. A little tension.
piparit2

3 kommenttia:

Brahdelt kirjoitti...

I have the same reindeer (or moose) cookie cutter, I bought it in Sweden two years ago.! *^v^*

Worstedknitt kirjoitti...

Komea hirvi / poro! Ja totta taikina on parempaa ;D

Nessa kirjoitti...

Meinasin melkein unohtaa, että ostin veturi ja laiva -muotit! Onneksi satuin lukemaan blogiasi. :D Täytyykin lasten kanssa leipoa pipareita tän viikon aikana... Sulla on muuten ihan mielettömän hienoja neuleohjeita ja se iltapuku... :P Jotkut ne sitten osaa. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...