sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Gathered Thermal?

Thermal hemAloitin kotvan aikaa sitten tekemään Gathered Pulloveria ja hihoista sainkin tehtyä jo puolitoista kun kekkasin vääntää helmaakin siinä välissä. Töks. Töks. Tunnustin itselleni, ettei tuo malli oo ehkä mua varten, etenkään vaaleanpunaisesta langasta. Liikaa jotain muuta kuin mulle sopivaa ja mun vartalolle... Tunnustuksen synnytyksen aikana lanka suorastaan huusi "Thermal". No eipä siinä auta muu. Nyt ois tulossa hihoiltaan Gathered ja Vartalo-osaltaan Thermal -merkkinen neule. Tuo vohvelipinta on jotain hienoa. Tykkään aivan älyttömästi, mutta se vaati sulattelun, oisko tää nyt Kissakuumaapuuroa?

Tänään aamutuimaan kun uni karkasi, pyörittelin puikoille myös Juniorille tulevan Alpakkakorvaläppäpipon(pdf). Myös Mies saapi tuollaisen tai tuon tyyppisen. Kiemurat otan silmukkamäärien ohella ainakin ohjeesta, mutta muuten on ihan omat kuviot :)

Vihdoinki talvi. Hianoa. Ainut et se lumi vielä puuttuu, mutta pakkasta jo kivasti.

I began to knit the Gathered Pullover, but..the yarn yelled and wanted to be Thermal, so, Thermal with Gathered sleeves it will (may) be. In fact I realised that Gathered's body shape is not perfect for mine, and had to do something else. I had knitted 1,5 sleeve already.

Today morning, very early for sunday, I CO Alpaca Earflaphat for Junior. I took sts and curls from the pattern and everything else from my head. Maybe DH will get something like that too.
Here is winter now, at least. Only snow is missing, but temperature is under -10 degrees Celsius.

5 kommenttia:

LiisaP kirjoitti...

Mikä lanka sinulla on käytössä tohon thermaliin?

Tytti kirjoitti...

Minulla meni myös Gathered Pullover vaihtoon kesken kaiken: siitä tulikin tunika...

tikru kirjoitti...

Liisap, lanka on Portugalilaista Elistä

Tytti, mietin myös et tekisin tunikaa, mut tein just Placed Gable Aranin joka on lähes tunika, joten thermal oli langan valinta :)

Vilma kirjoitti...

Mielenkiintoinen hybridi tulossa. Kun molemmat alkuperäisneuleet on melkoisen onnistuneita erilläänkin, niin yhteenliittymästä tulee varmasti jotain ylihienoa. Ei paineita kuitenkaan... ;)

tikru kirjoitti...

Tai sit just päinvastoin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...