perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

Bewitched

Parhas pala leffaa. Onko onkelmia, jos huomaa mistä tahansa vaan ne neulevaatteet? Ha.
Myös Holidayssa Diaz pitää yhdessä vaiheessa varsin hyvän näköistä villatakkia päällään...pitänee kaivaa leffa taas esille.

The best part of the movie. Do I have some knitting-eye-problems? I see only knitwears everywhere...Also in Holiday Cameron Diaz wears very cool cardigan... should to watch that movie again..
EDIT: Löysinpäs, Kotikadun Eevalla toissa viikolla päällään ollut neule. Yksinkertaista ja kaunista.

I found this one too. Finnish TV-series; Kotikatu and one of the characters, Eeva. Sweater is cool, specially the front of it.

16 kommenttia:

Linnéa kirjoitti...

Kannattaa katsoa Harry Potter -leffoja, niissä vilisee neulevaatteita. Varsinkin viides on täynnä mitä erikoisempia ja ihanampia vaatteita... <3

Annika kirjoitti...

Kiinnitin ihan samaan asiaan huomiota. Ihana paita lempinäyttelijäni päällä!

Hemuli kirjoitti...

Minäkin tiirasin sitä paitaa, suunnittelin jo mielessäni miten sen tekisin.

tikru kirjoitti...

Serranon perheessä on kans aika usein kivoja neuleita.

Susanna kirjoitti...

Heh, mä taas katsoin Gossip girliä hidastuksella moneen kertaan ja mietin miten yhden paidan hiuslaskokset oli tehty :D.

Satu H kirjoitti...

jep, neuleet ne pistää silmään aina. salkkareissakin on näkynyt monesti kivoja. :)

villamokka kirjoitti...

!! Juuri saman leffan katsoin alkuillasta boxista, samaa neuletta tuijotin ja laskin paljonko joustinta raglaneissa kennoneuleosuuksien välillä.
Sunnuntaina alkaa taasen uudet Miss Marplet, siinähän paitsi pidetään ihania 50-luvun neuleita myös oikeasti neulotaan, varsinkin päähenkilö.

Jatta kirjoitti...

Mulla on Diazin Holiday neuleesta myös kuvia koneella, kummasti noi neuleet kiinnittää huomiota leffassa kuin leffassa..

- Steffi - kirjoitti...

Hahaha, yep, you're not alone, I constantly spot knitted bits and pieces around the place and 'inspect' them...

Kangastuksia kirjoitti...

Vaatetuksen - neuleiden ja ompelusten - lisäksi minä bongailen elokuvista myös tilkkupeittoja.

Pami kirjoitti...

Tuo neuleiden bongaus on minullekin "himo" ja huomasin myös tuon elokuvan neuleet. Salkkareissa tosiaan käytetään paljon omatekoisia vaatteita, samoin Emmerdalessa on vilahdellut kivoja neuleita ja pontsoja.

Ja Sydämen asialla -alkujaksoissa kuolasin monen neuleen perään. Nyt en ole katsonut, onko mitään kivaa...

Anonyymi kirjoitti...

Drops Design -malleissa 77-8 ja 77-9 on vähän sama idea kuin Mäkimaan neuleessa. http://www.garnstudio.com/lang/no/search.php

Samoin Novitassa 4/2003 mallissa 19, johon ei nyt ole heittää linkkiä.

Johanna

muoriska kirjoitti...

Minä taas tänä aamuna ( su) ihastelin Late lampaassa ollutta hienoa villistä.

Myönnetään tulee tiirailtua.

Yarn Thing kirjoitti...

I am so with you about the Bewitched Movie and the Knitwear Eye Candy!!! I was drooling over the sweater that Nicole was wearing in that picture on your blog. Isn't is BEAUTIFUL?

Holiday...equally as stunning knitwear! You and I...are right there baby...I often sit and watch movies just to see what the people are wearing.

I am also one of those people who rip pages out of magazines if I see something that I like...you know...if a "celebrity" is wearing something I like.

xoxox
Marly

Megi kirjoitti...

Eikö kukaan seurannut ykkösen aamuissa näkynyttä Balykisangelin pappia? Kertoi Irlantilaiskylästä ja sijoittui ajallisesti molemmin puolin vuosituhannen vaihdetta. Sarjassa vilahteli paljon ihania neuleita. Itse nauhoittelin ja sitten myöhemmin sopivana ajankohtana katsoin. Katsoin sarjan alkuosat aikoinaan ruotsinkieliseltä kanavalta, tuolloin en tullut kiinnittäneeksi huomiota neuleisiin, mutta muutoin ihastuin sarjaan ja nyt kun pyörähti suomenkielisenä niin olihan se nähtävä uudestaan.

Kengu kirjoitti...

Holidaysta napaasin muutamat kuvat minäkin kun neule oli niin upea ;) Ja kyllä tulee monessakin leffassa kiinnitettyä huomiota vaatteiden yksityiskohtiin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...