torstaina, toukokuuta 01, 2008

Listen

What is the goooood way and time to listen something about knitting? Every time, when cannot knit myself... today made I a long bicycle exercise in the sunny spring and listen latest Yarnthing podcast. I really like the way she found out knit-famous people to interview and tells her life also, interesting and funny.

(notice my pig tail -attitude :))

Mikä on hyvä tapa ja aika kuunnella neulomista? Mikä tahansa milloin ei itse voi neuloa? Tänään tein pitkän fillarilenkin auringossa ja kuuntelin samalla Yarnthingin viimeisintä. Oon pikkuhiljaa tykästynyt Marlyn tyyliin etsiä neule-kuuluisia ihmisiä haastateltavaksi ja kertoilla samalla omasta elostaan. Mielenkiintoista ja hupaisaa.

(huom! saparo-asenne)

EEEDIT: Joku söi isoja kirjaimia

4 kommenttia:

Marsvin kirjoitti...

Hei, sama täällä ;-) Avasin tänään työmatkapyöräilykauden ja kun matkaan menee 48minuuttia per siivu, niin siinä kerkee kuuntelemaan podcasteja. Pitääkin mennä imuttamaan tuolta mainitsemaltasi sivulta pari huomiseksi.

Niin, juu. Meikä on töissä vappupäivänä. Kivaa ku mikä...

Yarn Thing kirjoitti...

Thanks for the plug my dear! I have so much fun doing the podcast. It is also so amazing to me that I am actually talking to somebody from clear around on the other side of the world!!!

xoxox
marly

Anonyymi kirjoitti...

Hei...Oottekos kuullu et pyöräillessä ei saa kuunnella korvanapeilla mitään...?? Jää liikenteen melu ja havainnointikyky aika olemattomaks....
terv.Kolarissa kokenut...

tikru kirjoitti...

Olen kuullut ettei sitä suositella, mutta "ei saa"? Ihan laissa määritelty?

Toki se riski on, etenkin kun pyörittelee tuolla keskustassa, silloin onkin poppi pois päältä tai toinen korva vapaana... mutta kyllä mä maantiellä kuuntelen ihan reilusti. Toki volyymitaso sitä luokkaa, että autot yms. kuulee.

Havainnointikykyyn vaikuttaa myös paljon kuulon lisäksi se, miten sitä päätä pyörittelee, myös siellä autonratissa, jossa poppi soi täysillä, kännykkä on korvalla ja tupakka huulessa.. tämä yhdistelmä meinas kahauttaa suojatiellä tänään yli... mä olin se joka älys väistää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...