torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Japanese

Soile oli ostanut japanilaisia käsityökirjoja ja hullaannutti mut muiden lisäksi. Joku muukin on esitellyt ko. kirjallisuutta ja muistelin, et oon nähny blogeja noista kirjoista..
No löytyhän ne

Crafting Japanese
- kirjoja ja niistä katsauksia, kurkistuksia sisältöön jne. Aika hyvä paikka selata, mitä tilais :)

Japan Couture addict's

- Ranskaksi kirjailtu, mutta kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa, mikäli ei tuo kielipää ihan tuohon taivu. Kirjojen esittelyä, sekä valmiiden tekeleiden esittelyä. Taas ihan loistava paikka selata, et mitä tahtois :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lutusia nuo japanilaiset pikkuolennot. Jos värkkäisin hahmoja, valitsisin joitakin noista. Muutoin olen viehättynyt japanilaistyylisistä kankaista, sommitelmista jne. kunhan eivät ole yltiö-krumeluuri-sellaisia.

Dricsu kirjoitti...

Suomeksi noista kertoo Kyuuto! (kyuuto.wordpress.com). Lisäksi aika kattavaa listaa/esittelyä löytyy blogeista Mr. Monkeysuit, Angry Chicken, Fluffbuff ja Molly Chicken (http://mollychicken.blogs.com/my_weblog/). Ja näistä taas löytyy linkkejä eteenpäin.. Suosittelen myös Flickrin ryhmiä, etenkin Crafting in japanese.

Itse olen tilannut Pomadourilta tuota eBaysta ja YesAsiasta. YesAsia oli tolkuttoman hidas, mutta toisaalta postikulut kuuluivat hintaan, joten vähän malttoi odotellakin. Dollarikin kun on melko edullinen, niin vaikea on olla tilaamatta!

tikru kirjoitti...

Dricsu.. kiitos kovasti linkkivinkeistä.. ei taida voida vastustaa kohta enää kiusausta..

Laura L kirjoitti...

Laitoin @postia liittyen Rise and Shine-sukkiin. =)

Soile kirjoitti...

niin ja yksi paikka jossa on esitelty kivasti eri kirjojen sisältöä on

http://www.fluffbuff.com/

tosin tuo bligi ei ole päivittynyt aikoihin, mutta kuvia kyllä piisaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...