tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Twist Collective

Twist Collective 59 päivää ilmestymiseen..
Uusi ja uudenlainen neulelehti, ladattavissa netistä, kurkkimassa voi käydä mallit yms. ilmaiseksi. Suoraan suunnitteljoiden (mm. Norah Gaughan, Anne Hanson, Fiona Ellis, Veronik Avery, Pam Allen, and Cookie A...), ilman välikäsiä, mallit tulevat myös myyntiin yksittäisinä kappaleina ja suunnittelija saa niistä provikat päältä jokaisesta myydystä kappaleesta... Ai miksikö tiedän :) We will see it in the Winter... hope.

Ryhmä myös Ravelryssa.

7 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

OI! Upeaa! Odotan jännityksellä...

ujosiili kirjoitti...

Uuh. Tämähän on jännää :).

makepeace75 kirjoitti...

Mielenkiintoista. :o) Sitä odotellen..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, onpahan taas kivaa, mitä odotella! Urasi urkenemista neulesuunnittelun jalolla saralla on ollut mukava seurata ja arvostan kovasti, että olet päästänyt meidät muut jännittämään/kurkistelemaan mukana, mitten hommat oikein etenevät. Ja hyvältähän se näyttää, vai mitä? Ei ainakaan seura näytä naista pahentavan tulevassa Twistissä :)

Ps. Komeat tatuoinnit!

Rouva Oranssi kirjoitti...

Onko mulla sisälukutaito hanskassa ollenkaan? Siis nettilehti, joka näkyy osittaisena ilmaiseksi, ja ohjeet voi ostaa yksittäin ladattavana pdf:nä? Siis jos näin, on nerokas! Onnea, olet hyvässä seurassa, etkä ihan turhaan.

tikru kirjoitti...

rouva oranssi, juu näin on. Osa lehdestä julkaistaan ilmaiseksi luettavaksi ja ohjeet voi ostaa ladattavina pdf-tiedostoina. Ohjeet voi ostaa myöhemmin myös suoraan suunnittelijalta, mikäli hän ottaa ne myyntiin, tai sitten lehdeltä suoraan.

Anonyymi, kiitos.
Musta tää "ura" on ollut niin hillittömän hupaisaa ja uskomatonta, positiivisessa mielessä toki, että sitä on ollut mukava näyttää ja kertoa muillekin. Eikä mitään olisi tapahtunut ilman blogia ja sen lukijoita.

Satu H kirjoitti...

mielenkiintosta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...