lauantaina, heinäkuuta 12, 2008

Arch-Shaped Socks

archshaped1

Ohje / Pattern: Arch-shaped Socks (pdf)
Lanka / Yarn: ONline Supersocke 100
Puikot / Needles: 2,5 mm

Hmm.. syvä huokaus tähän. Tää lanka tähän malliin, tai mihin malliin tahansa on perseestä. Mä en pidä melkein lätäköitymisestä, tekis sen joko kunnolla tai sitten ei ollenkaan. Varsi jo melkein lupas hyvää, mutta...plääh.
Muistiin itselle - EI SAA OSTAA PÄTKÄVÄRJÄTTYJÄ, näytti ne kerällä sit kuinka mukaville tahansa. EI!

Sukan malli on myös varsin mielenkiintoinen tuolta kärjestä. Tein omat kavennukset, en tosin poiketen normista kamalastikaan... ja sukka näyttää hassulle. Pohja on parasta näissä.
Ei voi mitään. Tosin kastelu ja pito varmasti muokkaa sukat ihan ok-mallisiks, mut plääh silleki. Ehkä nää kestää Juniorin käytössä, tai Juniori kestää käyttää näitä. Onneks sen jalka kasvaa ja sukat jää pieneks ehkä varsin nopeastiki :)

archshaped

Hmm.. deep breath here. I hate this kind of yarn. Hate. I like pooling when it is really pooling and looks good, but pooling somewhere there without any reason or pooling only one sock somewhere.. damn. I don't like.
Note to myself - DO NOT BUY THIS KIND OF YARN, they might look good on skein, but never good on knitted surfaces. NO!

Pattern is also little disappointment, not the original pattern, but the toes of mine. I made them by my own adjustmets and they look not good at all. Toes looks funny. The bottom is the best part of these socks. But hopefully wet and use may help. Maybe the socks are good in Jr's use, if he can bare them. Gladly his foot grown, so these might be small sooner than I think :)


Kiitos timanteista Tiinalle ja pohjikselle.
Päättämättömyys vaivaa, enkä valitse 7 timanttista vaan
haluan timantisoida päivän sukkahengen mukaisesti pätkävärjätyistä langoista kauniita sukkia taikoneet bloggaajat.

Uutta kohti, tasavärisin langoin. Tällä kertaa vuorossa Trysterot Miähelle.

2 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

mielenkiintosen näköset! :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Pidän luultavasti aivan yhtä paljon lätäköityvistä langoista kuin sinä mutta täytyy myöntää että nuo lätäköiden värit on todella kauniit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...