keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2008

Strudel

strudel (2)
Strudel valmistui. Malli ja ohje Woolly Wormhead, Going straight A New Generation of Knitted Hats, Strudel.
Lanka/yarn: Handpaintedyarn.com Double Knit, neonkeltainen, 80g
Puikot/needles 3,75 mm.

Värjään. Kunhan saan mukavan värin. Kool aideilla testailin langanpätkiin, eikä ne peitä keltaisuutta :).

Ohje sinänsä on mielenkiintoinen, pipo neulotaan siis sivuttain ja lopuksi kasataan kitchenerillä. Ei hassumpaa. tosin opin kuvion vasta seitsemännellä toistokerralla yhdeksästä, tyhmä pää, koska vaikea tuo ei ole.

I'll dye it. I already tested some Kool Aid -colors, but... the yellow shout out through them. :)
The Pattern itself was interesting. Sideway knitted hat is not very usual to me and kitchere sts seam is great. I had only problem to remember the pattern; 7th repeat was the first without the book and there is 9 repeats. It is not hard pattern, my brains just didn't work.


arch

Seuraavaksi Juniorille Arch-shaped Socks (pdf), mut miks ihmeessä mulla on taas pätkärääkättyä lankaa. Voi äh. Ja saan jopa tuon lätäköitymään. Milloinhan mä opin. Näyttää viiriäisen munille. Ainiin, yksi toppitoppinen on pingottumassa... Ja sitten odotan suurella mielenkiinnolla lankoja merten takaa. Niistä pitäisi tulla takki, jonka deadline on elokuun alkupuolella, mikä tarkoittaa sitä, että kohta on helvatun kiire.. kun kustikin näyttää polkevan/soutavan meren yli pahimmillaan pari viikkoa.

Next I knit Arch-shaped Socks (pdf) for Junior. But why in the hell I have that multicolored yarn. It looks not so good and I even got it pooled. When I'm going to learn "never ever buy this kind of yarns". They usually look very good on skeins, but hell.. when you knit them, they are awfull. But maybe the pattern handle this yarn.

7 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Sulla todella on vauhti ja luomisvimma päällä! Kiva seurailla! Struudeli näyttää kivalta, keltaisenakin..

tikru kirjoitti...

Eeh.. kiitosta, mutta se vauhti on ihan ylikiiteltyä.. mulla on ollu useempi työ pitempään kesken ja nyt ne valmistuu yhtäaikaa :)

tiina kirjoitti...

Kauhia on vauhti täällä taas! Ihailuni johdosta blogistani löytyy sinulle timantteja:)

Mari kirjoitti...

Säteilyvaara - suojalasit kehiin! Miltä lanka muuten susta tuntu, jos väri unohdetaan? Vakuuttiko se?

tikru kirjoitti...

Tiina, kiitos, paneudun asiaan piakkoin.

Mari, lanka on aikas ihanaa. Värjäyski on hauska, vaikka väri on hurja. Ja ohueen lankaan puikkokoko oli yllättävän iso, joten saattaapi joutua tilaa, jos toi vaan kestää käytössä hajoamatta totaalisesti.Sain muuten ko kaupan viimeisimmän tilaukseni.. lääh.

pohjis kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus! :-)

SatuK kirjoitti...

Tää malli näyttää tosi kivalta, ehkä väkerrän tällä uuden syyspipon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...