tiistaina, elokuuta 26, 2008

IK rantautui - IK arrived

ikNyt se sit tuli. Ja vaikka oon vähän vaan tällä kertaa puolueellinen, ni mä tykkäsin Voguesta enemmän, ihan ilman vaaraa ja lapasiakin (kissa ja häntä). Yks artikkeli oli tosi mielenkiintoinen, nimittäin Kate Gilbertistä kertova juttu. Kate on yksi Twist Collectiven päämoottoreista sekä suunnitellut mm. Clapotiksen. Mielenkiintoa lisäsi se, että olen kyseisen neuletaiturin kanssa ollut yhteistyössä kesällä ja päässyt vähän siihenkin maailmaan kurkistamaan.

I got IK today. I think I'm not fair with this, but I like more Vogue than IK in this fall. (You know, cat and the tail) But even without my personal interest I think that Vogue has something more to give me. The most I liked the story of the Kate Gilbert. She is one of the editors of Twist Collective and designer of the Clapotis for exmpl. Of course the more interesting the story is becouse I have made some cooperation with her in this summer.

Ja lisätietoa -osuus linkittää tällä kertaa Kässäätkö -sivustolle. Voi tsekata miltä vuosikymmeneltä koulukäsityötiedot ovat, jos puhuu veistosta :)
(jep, saan vilunväreitä aina kun teknisestä työstä puhutaan puuveistona, puukässänä, juu, opetan sitä.)

Ja koska Ilu on alkanu pitää lifestyle-blogia niin mäki vähän... mun yks himotus lankojen lisäks on lasipurkit. Ja ne vie ainakin yhtä paljon tilaa ku ne langat.

My lifestyle-blogging ;) I love the glass pots and bottles as much as yarn, and they take more room than yarn...
purkit

7 kommenttia:

.k kirjoitti...

Tunnustaudun myös lasipurkkifriikiksi. Mieluusti ilvestä tahi karhua, tai vanhaa venäläistä, vihertävää.

Hanna kirjoitti...

Sukankutojana innostuin IK:sta enemmän, iltalukemisina ajattelin lueskella niitä juttujakin. Koska en juurikaan neulo villapaitoja tai -takkeja lehdet ovat minulle enemmänkin luettavaa ja ihasteltavaa kuin ohjevarasto.

Vähän harmitti kun mainoksessa esiteltyjä neuleeseen liitettäviä kortteja ei saanutkaan tilattua netistä, minä kun ehdin jo kaivaa Visan viereeni.

jonskulainen kirjoitti...

Mä tykkäsin IK:sta, tosin mä en ole vieläkään sitä VK:ta saanut näppeihini.
Mulla heikko kohta on metallipurkit.

milliini kirjoitti...

Ei, miks minä en oo vielä saanut IK:tani?

Mulle kelpaa kaikki purkit ja purnukat. Ja Mies kiroaa.

eva kirjoitti...

Noihin purkkeihinhan vois myös säilöä lankoja... Olisivat sit silleen kivasti näkösälläkin. :)

Nia kirjoitti...

Lasipurkit on kyllä kivoja. Niiden kanssa saa ilmettä niin helposti muutettua sisällöstä riippuen = aina sopii sisutukseen ;)

Satu H kirjoitti...

mäkin tykkään lasipurkeista! ja peltipurkeista kanssa. :) tänne IK ei vielä rantautunut, saa nähä saanko nyt sitten ekana numeronani tän syksynumeron (tahtoisin) vai vasta talvinumeron..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...