sunnuntaina, elokuuta 10, 2008

Back to school

ennenkoulunalkuaAivot ylikuormituksessa.. no ei tod. :) Ehkä valitettavasti.
Tänä kesänä oon venyttäny lomaa etenkin aivojen osalta niin pitkälle kuin mahdollista. Opettaja-minä suunnittelee yleensä lukukautta ja -vuotta ainakin viikko, yleensä aiemminkin, ennen koulun alkua, siis sitä kun ne muksut tulee kouluun. Mut tällä kertaa öööh.. ei. Meillä oli suunnittelupäivä perjantaina henkilökunnan kesken ja samalla kävin katsastamassa, että luokka on yhä paikoillaan ja pulpetteja riittää melkein kaikille.

Tänään käänsin kirjakassin ympäri olohuoneen matolle ja pistin asioita kasaan. Jotain paperille. Paljon vielä tehtävää, mutta ennättäähän tuota. Pitää toki seurata olympialaisia, neuloa, laittaa ruokaa, pestä pyykkiä ja..No, aikaahan on, huomennahan se vasta alkaa.

Täytyy kai myöntää, että loma on ohi ja syksy on täällä.

My brains are overload... NOT. :)
This was the holiday that I streched as long as possible... As a teacher I usually make plans, think and prepare everything at least a week before the Real school begins (Kids come to school). Well, this time not. We had planning day on friday with staff, and I turn my bag of books around today on the livingroom's floor and begin to do something for tomorrow and for the rest of the term.

At the same time have to watch olympic games and knit also. and make some food and wash clothes and..

Yep, holiday is over and autumn is here.

3 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Tsemppiä aloitukseen!
Voin samaistua fiiliksiin :-) Huomenna menoks!

inkivääri kirjoitti...

Onnea alkavalle lukukaudelle :)

Soile kirjoitti...

Uusi VK työpöydällä. On se vaan ihan hillitön juttu!

Vielä yksi taputus olalle, tai samalla vaikka kaksikin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...