perjantaina, elokuuta 08, 2008

Psst

Se ois Hesan Akateemisessa.

15 kommenttia:

san kirjoitti...

Älä nyt perhana kaikille kerro! Mulla ei oo varausta siihen ja ne on tietty huomenna loppu.

Anni kirjoitti...

AAARG!
Tahhhtooo!

helmisade kirjoitti...

Äh, Tampereella ei vielä tänään ollut:( Käyn fanaattisesti joka päivä kyttäämässä ettei mene ohi:)

Hanna kirjoitti...

Minä varasin lehteni jo kuukausi sitten keskustan Akateemisesta. Eivät ole vielä laittaneet tekstaria saapuneesta lehdestä. Toivottavasti niitä on huomenna saatavilla, kun tuo varauskin on olemassa.

tikru kirjoitti...

sisäpiirin tiedottaja ilmoitti, että varattuja oli reilu puolenmetrin pino tallessa ja ilmeisesti huomenna ilmoittelevat. :)

makepeace75 kirjoitti...

Syytä olis, minäkään en ole saanut vielä ilmoitusta!

-sanna- kirjoitti...

Ja täällä Oulussa tänään lauantaina. Tällä hetkellä ainakin lehtiä oli vain tilanneille, mutta jospa niitä tulisi lisää!

pohjis kirjoitti...

Minä kävin tänään noukkimassa hyllystä oman kappaleeni! :)

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin Akateemisessa oli tänään klo 15 jäljellä enää vajaa kymmenen lehteä, kun kävin poimimassa hyllystä oman VK:ni. Myyjä totesi, että ensi viikolla he joutuvat myymään vain eioo:ta :( Nyt siis kiiruusti kauppaan, jos ette ole omaanne varanneet!

Stellaria

aura kirjoitti...

Omani kävin aamulla hakemassa keskustan Akateemisesta ja siellä odottivat "kauhulla" ryntäystä. Eivät olleet vielä ehtineet ilmoittaakaan varanneille.

Peppiina kirjoitti...

Kyllä tuntee itsensä ihan etuoikeutetuksi, kun on onnistunut kaiken varaamisen ja jonottamisen jälkeen saamaan lehden. Tikru, sun palstan myötä musta on vasta tullut ihan käsityöbloggari. :) Kiitos upeista töistä ja kuvista!

Voiks sen nyt kuitenkin tehdä Mambosta ja vaikka kokoa isompana, niin sit siitä tulis vaikka hyvä? Ohjeiden muokkaaminen ei oikein ole mun juttu...

tikru kirjoitti...

peppiina, voi sen tehdä mambosta, helpoimmalla modaus onnistunee kun lisää palmikkoon suoraa osuutta 1-4 kerrosta, jos muuten koko osuu kohdalleen. Mambo on se, joka venyy viruu ja paukkuu kun sen kastelee.

Mari kirjoitti...

Haa, kävin siellä lauantaina iltapäivällä ihan sattumalta ja sain omani! Oli se hieno! :-)

Sori en saanu soitettua, oli paljon menoa, sovitaan sitten se syyskuun alku ennenkuin tuun! :-)

tikru kirjoitti...

mari, jepulis

SatuK kirjoitti...

Mä kävin tänään ja myytiin vain "eioota". Enkä kuulemma ollut läheskään ainut ilman jäänyt.. mutta onneksi Stockan osastolta löytyi vielä reilu 10 kpl!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...