sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

Harmaa osa 4

shoulder

Yllätyin kun sovittelin hartiaosaa. Lanka tekeytyi ihan itse siksi mitä tulee.. Mä oon täällä vaan töissä, mä en tiä mistää mitää.
Tulee siis vähän roheempi, ei-naisellinen, käärmeselkä. Eh. Etupuoli on sotkua, se menee uusiks, mut takaosa ja hartiat on jotain mistä tykkään kovasti ja ne jää. näköjään joskus tapahtuu ilman tarkoittamattakin outoja juttuja. Työn suunta tais tehdä mulle tepposet ja yllättää totaalisesti. Mut ei onneks huonosti kokonaan.

mess

What a suprise, when I fit the yoke... the yarn and needles just made this, not me. I just knit. The cardigan will be much more rough and non-feminine, snake-back. I do not design like this, but this happens sometimes, and me like. I like the back and shoulders, but the front is one big mess. Should done that again.

6 kommenttia:

laura koo kirjoitti...

Näyttää kivalta, odottelen innolla mitä tuleman pitää. Mites muuten, tuleeko harmaaseen missä määrin kokoja?

tikru kirjoitti...

millaisia kokotoiveita olis?

Maija kirjoitti...

Näyttää kyllä niiiiin hienolta! Vau. Ohjetta odotellessa :) Pitää vaan ensi tehdä alta pois kaikki muut projektit. Ja kokotoiveena olisi M tai L.

Elli ja Aura kirjoitti...

S myös! Näyttää muuten aivan ihanalta!
Aura

laura koo kirjoitti...

No Se S...

Anonyymi kirjoitti...

Oon vasta viime aikoina löytänyt sun blogin ja nyt seuraan tätä ihan innoissani! Meidän Jyväskylän neuleporukasta tosi moni hommas VK:n Vihervaaran takia ja nyt on ainakin kaksi jo neulonut omansa. Upeita ovat! Nyt seuraan mielenkiinnolla harmaata ja toivoisin kooksi S tai M. Muhkeat palmikot ovat minun mieleeni. Kiitos upeasta blogista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...