sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Puuuuuh.

Noin 2300 metriä.
Projekti alkaa olla valmis, tosin sain lisäaikaakin, mutta en Ehkä tarvitse sitä. Enää yksi kohta tekemättä, sekä ohjeita kirjoitettavana. Mutta se neulominen on tehty. Ehkä.
Ja mulla tökkii. En oo rakastunu neulomiseen, projektit on ihan ok, kai, mutta tuntuu et on ihan sokea niille. Ei edes mittanauhaan ja sentteihin ole luottanut. Siks nuo monet ehkät. Muutama päivä sulattelua ja voi olla, että hurja purkaja iskee. Mutta nyt ei Ehkä tunnu sille.

About 2300 meters.
Done.
I have knitted big project or two, even got extra time for that, but maybe I don't need it.. maybe. I have only one part left and patterns to write, but Knitting is almost done. Maybe. And I'm jaded about this creative knitting.. maybe.. The projects are ok, I'm so blind of them right now. I only do. I did not trust even centimeters and tape measure.. That's why so many Maybes. Have to melt down a few days and watch what I have done then again. :) Maybe happyhappy or then frog and rip.


Inside my head is mess, and this photo might show something about it. This tray is normally quite empty.

Päänsisäistä kaaosta kuvannee ehkä tää....Normaalisti lähes tyhjä tarjotin..

PA265181

Aloitin myös aivotyöttömän toimen. Tosin joka toisella kerroksella neljä langankiertoakin tuntuu olevan hetkittäin liikaa. Hmm.. eka joululahja siis lienee puikoilla. Kahvia se.

This is something brainless to knit. Have to do something and I neeeeed this. But even 4 yo in every 2nd row feels too much ;). This is "coffee" and maybe the 1st Xmas present on the needles.

coffee

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...