keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Ruutupipo ja dilemma

ruutu
Lanka / Yarn: Filatura Di Crosa Zara Plus
Puikot / Needles: 4,5 mm
80 silmukkaa

Piponen. Miehinen sellainen, tosin omassa päässä kuvassa. Veikkaan tosin, et se saattaa olla vähän liian syvä, mut sitä voi modata kunhan saaja sen testaa. Tyksin tuosta langasta kovasti, se on helpoisti neuloutuvaa, tulee sileetä pintaa sekä lanka on pehmeetä.

Hat for my dad. But I think it might be too deep, but I can always modify it after fitting.
This yarn is great. It is easy to knit and looks good and feels soft. Love.

Kirja tuli postissa, tilattu kesäkuun 3 :) mutta kannatti odottaa. (juu ennakkotilaus, ei amazonkaan ihan näin mahdoton muuten ole). Continuous Cables Melissa Leapmanilta.
Hintansa väärti.

Kirja sisältää neuleita, joissa on käytetty kaapeleita kivasti ja palmikot on vähän erilaisia kuin peruskama. Pikkusen tulee Lavold mieleen, mutta ei ehkä niin "jäykkää". Pidä enemmän tästä. Neulemallit itsessään on peruskamaa, ihan ok, mutta ei räjäytä pankkia. Parhautta kirjassa on lopussa oleva kolmasosa; palmikkopaneeleja ja kuviomalleja. Mielenkiintoisia sekä inspiroivia jo itsessään.

Tosin.. mun suuri suunnittelijanurani tuntuu tyssäävän korvieni välissä siihen, että koen tekeväni sitä, minkä joku muu on jo tehnyt ja en halua tehdä samanlaista tai käyttää jonkin toisen ideaa omanani. Yksi projekti on tällä hetkellä jäähyllä tästä syystä. Ei tosin kiirettä, sen pitäis maanantaina olla lähdössä eteenpäin. Aaaargh..Ja en ooo ihan varma, onko tuosta kirjasta hyötyä vai haittaa, koska tuntuu, että nyt sit kopioin sitä. Puuh.

I got a book. Love. Continuous Cables by Melissa Leapman. Great and little different kind of cables. I'm not very impressed knitwears in it, they are ok, but not amazing, but the best part of the book is cable panels and motifs. This part of the book is about 1/3 and I found there very interesting cablings. Love. This is a gooooood shopping. :)

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Tuohon angstiin voisi todeta lohduttavasti (?) että kaikki on jo kertaalleen keksitty. Joten anna mennä vaan!

Thalia kirjoitti...

I love the book review - I saw it out on amazon.com, and have been wondering about it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...