sunnuntaina, marraskuuta 09, 2008

Have you ever seen the light?

Iltapuhteiksi on tekemistä.

kaaos

Koneellakin vois laskea ja piirrellä kaaviot, mutta aluksi väännän yleensä käsin. Hallitsen tilannetta paremmin :) ainakin se tuntuu siltä. Ehkä pitäis olla useempi näyttö, jotta näkis monta asiaa kerralla. Ja aivoni mun tarvitsee yleensä kuvan avukseen, joten laskelmien keralla usein on kuvia itselleenkin selventämään tehtyjä asioita.

Kevään Twistin projektit on siis postitusvaiheessa ja ohjeiden hienosäätö menossa. Omia neulomuksia oon ennättäny tehdä sen verran, että sain keltaista puikoille, ja puikoilta, mutta tässä valossa ei valokuvaus oo kivaa, joten kuvat sit, kun saa ulkonakin kuvia ilman salamaa. Kuten myös ihkupostin kuva..

Viikonlopun aikana oon kytänny Twistin sivuja, jotta Heti näkisi uuden lehden, mutta plaah... Ja miks mä täällä suorastaan hypetän asiaa, johtuu jännityksestä :) Jännittää enemmän kuin Vaaran kanssa.

Something to do. I could make patterns using laptop, but I don't trust my concentration so much. So I calculate and draw etc by hands. I feel that I can handle everything better. Maybe more screens will help :)) I have to see everything at the same time.

yellow hat

Spring Twist -projects are done. Well, knitted, but patterns are middle of the hell-calculations. :)). But.. I have had time to knit my Own projects. Yellow on the needles and off also, but it is So dark that even outside camera needs flash on the daytime, so nonono for the photos.

I have peeked Twist all the weekend. I'm excited to see the Winter Twist and my patt there. Even more than Gables on the VK.

2 kommenttia:

miastick kirjoitti...

You're such a teaser. I can't wait to see what the new twist has in store!

tikru kirjoitti...

:)) I tease me also.. well, I'm not, they are teasing :) or the baby one.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...