perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Knit1 & Bone Vest

Bone Vest in Knit1

Bone Vest (ravelry)
Laidasta laitaan.
Jos Sylvi on tyttömäinen, herkkis ja selkeästi esittävä, on seuraava julkaistava ohjeeni mun on vähän eri maata. Liivin tarinasta tässä ei enempää...

Knit1 on pitkään ollut varsin simppelien neuleiden, nuorille suunnattujen ja vähän epämääräisten juttujen kenttä. Nyt Soho Publishing on kuitenkin päättänyt panostaa kyseiseen lehteen ja uudistaa sen ilmettä, saada lehti todellakin ajan hermolle ja laajentaa lukijakuntaa.

Ensimmäinen uudistettu versio ilmestyy joulukuussa ja esikatselu ohjeista on nähtävillä ympäri blogimaailmaa tänään, maanantaina lehden verkkosivulla. Jep. Useita bloggaajia on pyydetty osallistumaan lehden tekoon suunnittelemalla siihen oma malli. Mallin lisäksi jokaisesta suunnittelevasta bloggaajasta on pieni juttu lehdessä ja suunnittelijan "ateljeesta" on kuva (köh.. mikä?). Siivosin juuri ateljeeni tärkeimmän osan seuraavaa työtä varten. Imuroin olkkarin maton.

Bone Vest in Knit1

Bone Vest (ravelry)
From edge to the other, maybe. :) If Sylvi is feminine, and hippy, from the nature , is this something else. Nature also, some other way, more masculine and simple, but I hope interesting too.

Something new in Knit1, Soho Publishing makes interesting move to take bloggers to design their patterns for magazine. It is not only patterns, there is story behind every blogger too. And there is a photo from ateliers too (eh.. what atelier?). ;) You should see this. I just cleaned my atelier most importat place for the next project; I vacuum-cleaned the livingroom's carpet.

Bone Vest in Knit1

Olen päässyt hurjaan seuraan ja ylpeä siitä, lehdessä olevat muut bloggaajat:

I'm in the great company of the bloggers ans proud of it:

Elliphantom

Glampyre Knits

Stitch Marker

Knitters Anonymous

Ysolda

Brooklyntweed

Wendy KnitsNyt ei voi olla viittaamatta Ravelryssa käytyyn keskusteluun, sen alkumaininkeihin kotimaisen neulesuunnittelun ja alan lehdistön "netin seuraamattomuudesta". Jaa-a. Joku muualla tällä kertaa vetää homman kotiin ja hyödyntää kaikki potentiaaliset osaamisen löytökanavat sekä markkinoinnin.

17 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Wau! Hieno liivi ja mahtavassa seurassa oletkin, ihan ansaitusti!

Agua kirjoitti...

Aamen. Olen aivan samaa mieltä. Ja liivi on kivannäköinen!

Stricker kirjoitti...

No onpas hyvän näköinen liivi, onnea taas uudesta julkaisupaikasta! juu, on hienoa seuraa, johon kuulut, mutta kyllä olet taitavakin. Mutta mitä ihmettä sinä tuollaisiin lehtiin teet ohjeita, joita ei löydy mistään :-). Mä en ala, kun täältä ei saa oikeastaan mistään (muualta kuin nettikaupoista) mitään ulkomaisia lehtiä, murmur.

Anonyymi kirjoitti...

Taas upeaa työtä! Hienoa on myös se, että olet saanut raivatuksi tiesi ulkomaisille estradeille kotimaan kanavien viettäessä hiljaiseloaan. Toisaalta homma taitaa mennä näin ihan oikein; sun tasoisellesi tekijänaiselle suo mahdollisimman laajan levikin. Näillä julkaisuilla se onnistuu.

Tämä uusi liivisi vähän hymyilytti. Et ole tunnustautunut romantikoksi ja voi olla, että seuraava tulkinta johtuu ihan vain siitä, että olen hissanmaikka ja katselen asiaa vähän vanhojen lasien läpi, mutta mun silmissä sun lapasosasto samoin kuin tämäkin liivi tuoksahtavat ihanasti ritariromantiikalle. Liivisi haarniskamainen selkäpuoli on kerrassaan ihana.

Lisää odotellen (eikö niille mikään riitä :)).

laura koo kirjoitti...

Huh-huh, oot sä vaan aika nainen.
Onnittelut huikeaan seuraan - ihan ansaitusti - pääsemisestä.

SatuK kirjoitti...

Vau! Mahtavaa. Onnittelut! Mä en ymmärrä miten sä tuossa ammatissa (jos oikein muistan) ehdit suunnitella ja neuloa noin paljon.

tikru kirjoitti...

nää kaks viimeisintä on tehty sillä kuuluisalla kesälomalla :)

Samma kirjoitti...

Tosi kiva liivi! Jostain on ohje jossain vaiheessa kaivettava...
Oliskohan mahdollista Ravelryyn oma ryhmä Tikrulle ja ihanille malleille, niin että kaikki olis yhdessä kasassa?

Tiina kirjoitti...

Tosi hieno liivi! Tuleekohan sen ohje Ravelryyn kaupaksi vai pitääkö alkaa lehteä metsästää :)

Terhi kirjoitti...

Ooo... pökr! Olet sä kyllä mielettömän taitava, upea neule taas!

ColibriDreams kirjoitti...

Vau! Taas tosi hieno neule! Tykkään erityisesti tuosta selästä.

AnniKainen kirjoitti...

Ai vitsi, onpa HIENO HOMMA! Onnittelut!

neja kirjoitti...

Kaunis liivi! Onnea tästä mahtavasta seurasta ja lehdestä johon olet päässyt jälleen kerran:D On ne suomalaisten käsityölehtien päätoimittajat kyllä hulluja kun päästävät tällaiset taidot valumaan ulkomaille! Voisivat edes vähän yrittää kosiskella;)

Satu H kirjoitti...

whooh! upeeta, mahtavaa. :)

heidi kirjoitti...

En tiedä miten päin olisin kun katselen tuota liiviä. haluan yhden tuollaisen ja yhden lyhyillä hihoilla ja yhden pitkillä...

hiisa kirjoitti...

Mielenkiinnolla scrollasin kannettavan ruutua alaspäin, kun näin ensin otsikon ja kuvan selkämyksestä... Se on ihana! Täytyy heti mennä ostamaan tuo lehti, kun sen jostain saa.

Susku kirjoitti...

Kaunis liivi on, selkäpuoli aivan upea. Tämä on kyllä melkein pakko tehdä, vaikken liivejä paljon yleensä harrastakaan. Kaiken menenestyksen mitä saat olet kyllä ansainnut, ei tällaisia malleja millään tuurilla suunnitella vaan ihan aidolla taidolla (ja tuli vielä rimmaava lopetuskin).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...