tiistaina, joulukuuta 02, 2008

Postipaketteja

phildar irlandais

Eilen tuli Phildarin Irlandais -lehti. Osa on peruspalmikkoa vähän eri tavalla, joukkoon mahtuu myös mielenkiintoisia uusia kiemuroita ja sovelluksia. Jos ranska mietityttää niin pöh sille, ohjeissa on selkeät kaaviot ja kuvat, lyhenteet on ranskaks sisäkannella, kuten myös takana ohjeet kaavioiden kuville ja erikoistekniikoille. Hintaa kertyi yhdelle lehdelle tilauskuluineen 12,75€.

I've got Phildar Irlandais-version yesterday. Some of patterns are basic, some very interesting using twists and turns not very common way. I like. And even the french is not very fluent language, knitting usinf it is not hard. There is very clear charts and drawings. Instructions are clear and easy and all the abbreviations are explaned on the inner cover. Shipping included 12,75€, not bad.

phildar irlandais

Tänään oli postinjakaja jättäny täyskäden kortteja. Tuli lankaa, joka pitää palauttaa vuoden vaihteessa neulottuna, sekä juniorille (jamullekans) Brisingr by Paolini, Perillinen -trilogian viimeisin (mun järkeen ei kyllä osu se, et sarja on trilogia, mut siinä tulee olemaan neljä osaa).

Postman has left for me cards of the oversized letters... I've got the yarn which should be returned end of the year and Junior (metoomeetoo) got Brisingr by Paolini, Inheritance Cycle-trilogy's latest part (why that is "trilogy", there will be at least 4 part, just ask).

brisingr

Mulle odotti iso paketti kirjaa. Ja tuota, kun avasin sen, olin yllättynyt "Ai, tänkiikö mä tilasin". Missähän mielentilassa oon läiskiny noita nappuloita ja käyttäny hiirtä. Kysyn vaan. Nettishoppailu on vaarallista.

I've got this big book, Knitting on the top of the world. I must have been out of control while ordering this, cannot remember decision :) And at first I felt little blah. But.. well after while, photos are great, I really love them and there is many part of the patterns which could be use sometimes, some places. Marjut has tell her opinion too.

knitting on the top of the world

Eka mielikuva oli pöh, mutta selailun jälkeen Knitting on the top of the world ei näytä hassummalta. Muutamia kuvatuksia, suossareita tavalla tai toisella. Marjut on kirjaa tutkaillut. Sen verta lisätäkseni, on tuolla juttusia joita voi hyvin käyttää jalostettuna. Ja kuvista pidän älyttömästi.

knitting on the top of the worldknitting on the top of the world

Hiano tukka ja stailaus muutenkin. Ja ehkä söpöä teepannu ylisuuressa nah..villapaidassa. Tuli mieleen vihikoira :)

Cool hair :) And styling too. I feel warm with that teapot. It looks like bloodhound dog in it's oversize skin :) Cute.

knitting on the top of the worldknitting on the top of the world

Päheet popot. Jos käyttäisin korkoja ni mulla ois tollaset. Lohkari viimeistään pelasti kirjan. Pakko tehdä ja jos ton vielä vähän huovuttelis..

If I would wear high heels in my normal days, these shoes would be mine. Forever. And the save of the book is this dragon. I love dragons and have to knit this one. Maybe felt it a little?

knitting on the top of the world

Pitääkö sanoa enempää? Ota miten haluat :)

Do I have to say more? Get it how you want :)

3 kommenttia:

Elli ja Aura kirjoitti...

On kyllä ihania kirjoja! Tossa phildarin lehdessä on aivan ihana mekko, mut miten tehdä kun ei osaa sanaakaan ranskaa? Onko niin hyvät kuvat että pystyis tekee?
Aura

tikru kirjoitti...

On ja sanasto löytyy mm ullasta, pääsee hyvin kärryille, monter on luoda ja maille on silmukka :))

viuhti kirjoitti...

Tuo pähkinäjuttu tuli vastaan aikaisemminkin jossain kirjassa. Jo silloin innostuin ja nyt taidankin lähteä pähkinäostoksille : ) Kiitos kuvallisesta muistutuksesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...